De Carwash

Uw carwash in Retie

Onze troeven

Wie zijn wagen zelf door de wasinstallatie rijdt kan nadien gebruik maken van 1 van onze 12 ruime stofzuigplaatsen met nieuwe krachtige stofzuigers. Wij stellen gratis nadroogdoekjes, ramenreiniger en interieurreiniger ter beschikking. Wie het stofzuigen en interieurreinigen liever volledig aan ons overlaat kan de wachttijd doorbrengen in de gezellige lounge. U kan ook bij ons terecht voor een grondige dieptereiniging.

In onze nieuwe wasinstallatie hebben wij oog voor het milieu. Wij werken uitsluitend met exclusieve, biologisch afbreekbare zepen en topproducten van het merk Caramba die voldoen aan zeer strenge milieunormen. Het water wordt gezuiverd en optimaal herbruikt.

Vip- en butlerservice

Wij geven uw wagen een opfrisbeurt. Hiervoor kan u best een afspraak maken om lange wachttijden te voorkomen. De kostprijs ervan is € 49,50 inclusief de beste wasbeurt en het bijvullen van uw ruitenwisservloeistof! Terwijl u wacht in onze lounge kan u genieten aan de gashaard met een heerlijke Nespresso koffie met hierbij een dagelijkse krant en magazines, alsook kan u gebruik maken van onze WIFI.

Carwash butler

Een butler neemt u heel wat werk uit handen, zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en draagt zorg voor wat u belangrijk vindt. Mocht u weinig tijd hebben of laat u het liever aan professionals over, onze carwash butler komt uw wagen bij u aan huis of op het werk ophalen en brengt hem even later terug, van binnen en van buiten netjes schoongemaakt. Dit voor een prijs van € 60,00 (circa 15km).

MAAK NU UW ONLINE AFSPRAAK