Fotoalbums

Daskalides Herentals

Pralines en chocolade - Javana koffie - Thee specialiteiten - Geschenken-ideeën - Koffiesalon & theesalon

Daskalidès Chocolatier staat garant voor pralines en chocolade van exquise kwaliteit en smaak. Daarenboven biedt onze shop u een zeer ruim gamma van excellente javana verse koffie en thee. De door u gekozen koffiebonen worden gemalen terwijl u wacht. Voor de theeliefhebbers is er keuze uit 120 soorten thee. Uiteraard krijgt u uitgebreid advies bij het maken van uw keuze.

Prachtige theepotjes, tassen en koffiepotjes vervolledigen ons gamma en zijn uiterst geschikt als geschenkje. In ons koffiesalaon kan u tevens genieten van een eerlijke, heerlijke versgezette koffie of thee, of een keuze maken uit onze speciale koffie's, latté's, milkshakes en chocolade cocktails met een gebakje indien gewenst.

Ik nodig u graag uit om vrijblijvend een bezoekje te brengen en tot rust te komen tussen de heerlijke, rustgevende geuren van chocolade, koffie en thee!

Pralines

De pralines en zeker hun versiering is meestal handwerk. De jarenlange ervaring en handigheid van onze chocolatiers bezorgen de Daskalidès-praline haar beroemde kwaliteit waardoor ze als luxeproduct wordt erkend. Met pralines moet voorzichtig worden omgesprongen. Vandaar de speciale verpakking: de ballotin, verkrijgbaar in verschillende formaten.

Koffie

Wij bieden U 6 koffiesoorten. Deze koffiebonen worden gratis voor u gemalen terwijl u wacht en vacuüum getrokken.

 • Cafeïnevrije Santos Brasil: Braziliaanse Santos zonder cafeïne. Elke koffie kan cafeïne vrij gemaakt worden, maar wij werken enkel met Brasilkoffie van uitstekende kwaliteit.
 • Dessert/Belgian blend: Krachtige mediumkoffie,ideaal als ontbijtkoffie of als opkikker na de maaltijd. Zeer romig.
 • Guatemala Maragogype: Een licht gebrande en uiterst maagvriendelijke mengeling. Uiterst rond van smaak en zeer zacht van smaak. Bevat van nature zeer weinig cafeïne.
 • Italian espresso: Pittige mengeling speciaal donker geroosterd voor de echte Italiaanse stijl. Een doorsmakende koffie, vol en hartig.
 • Javana Doré: Onze befaamde huismengeling die het beste van alle origines in zich draagt. Verfijnde, zeer aromatische en zachte koffie mélange eveneens geschikt voor de espresso. Geeft ook een perfect resultaat bij filter koffie.
 • Moka Arabica: Een hartige, aromatische mengeling waarin de oorsprong van de koffie verweven zit. Een volle koffie, iets donkerder geroosterd maar zonder bittere nasmaak.
 • Thee: 120 verschillende soorten verse losse thee waarvan meedere biologisch geteeld!

Geschenken

Wij hebben geschenken gepast voor elke gelegenheid. Gaande van porselein tot snoepgoed. Er is onder andere een zeer ruim assortiment thee (meer dan 120 soorten) , verse koffiebonen, pralines, snoepgoed en al het bijhorend porselein. Je kan bij ons cadeautjes vinden voor elk budget, van €10.00 tot ... Kom vrijblijvend een kijkje nemen!

Daskalidès, uw chocolaterie - koffiesalon - theesalon - roomijs - geschenken te Herentals

Foto's

Recensies

Waar vind ik de uitslag van de tombola terug?
- Evrard Timmermans
meer recensies

Contact

Daskalides Herentals

Bovenrij 64, 2200 Herentals
 • Chocolatier
 • Geschenkenwinkel
 • Pralines
 • Theehuis
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.30u-18.00u
Woensdag 09.30u-18.00u
Donderdag 09.30u-18.00u
Vrijdag 09.30u-18.00u
Zaterdag 09.30u-18.00u
Zondag Gesloten