Schrijf een recensie

Danny
Het was er goed maar steeds meer en meer mensen beginnen er weg te blijven. Optredens die voorzien zijn en dan word het plots afgebeld maar je moet wel inkom betalen wat nu ineens met 2 euro gestegen is zogezegt omdat de bierprijs de hoogte is ingegaan. Volgens wat ik weet is het bier met 3 % gestegen wat overeen komt met 0,06 cent / glas, dus op datgene wat 2 euro kost, dat komt dan op 2,06 cent en 2,50 euro komt op 0,075 cent / glas, dus 2,57 euro. Mag afgerond worden naar boven, omgerekend dus 2,10 euro en 2,60 euro. Dus zomaar ineens 2 euro bijrekenen kan gewoonweg niet, ik blijf er weg zoals vele anderen al hebben gedaan en het zal er niet op beteren, hij slaat zijn eigen ruiten in, zal niet lang meer duren daar, geloof me.
Maes Marie Magdalena
Ik ben er op 18 augustus voor de eerste maal geweest en het was top ,het zou ook leuk zijn mocht John Terra er ook eens kunnen optreden Grtj Marie Magdalena
Liz Richards
Ik heb er opgetreden een aantal weken geleden en ik was aangenaam verrast over de onbevoordeelde atmosfeer en de gezelligheid die Victory bied .
Multicultureel, Senioren, Jeugd, sexuele geaardheid etc etc speelt dus duidelijk geen rol in deze zaak.
Waar vind je tegenwoordig nog zoiets?............... nou in Dendermonde dus in Danszaal Victory .

Ga zo door, dikke kus
Liz Richards
Johan en Marleen
Via via zijn we bij jullie beland.We kijken maandag al uit naar het volgend weekend.Heel fijn locatie, vriendelijke uitbater, aangenaam personeel en goeie animatie.Kortom top!!!!
Daniƫl Van Haver
Verrassend aangename danszaal waar alle leeftijden de klassieke ballroomdansen kunnen oefenen. Ideaal geschikt voor dansers die hun geleerde figuren willen oefenen. Aangenaam en vriendelijk ontvangst, goeie professionele bediening. Diverse muziekstijlen brengen bijzonder aangenaam amusement.
Een aanwinst voor de regio en dus een aanrader voor al wie zich "authentiek" wil amuseren.