Danszaal te Dendermonde

Victory danszaal te Dendermonde (Baasrode) werd geopend op 17 februari 2017. Elke vrijdag en zondag kan u genieten van de beste dansplaten voor jong en oud, toch richten we ons voornamelijk op de 40-plussers. Wij voorzien bijna elke avond een optreden aangevuld door Discobar Victory. Wanneer er geen optreden is ingepland, staat Discobar Victory een gehele avond voor u paraat. De danszaal heeft een originele parketvloer waarop u volop uit de bol kunt gaan. Alle dansstijlen worden aangeboden zodat er een gevarieerd aanbod is en iedereen aan zijn trekken komt. Er is een ruime parking voorzien zodat iedereen ons vlot kan bereiken. Voor meer info kunt u steeds terecht bij zaakvoerder Kurt op het volgend nummer: 0476 87 36 15. Wij hopen u snel te zien!

Welke artiesten?

Deze artiesten hebben in het verleden reeds het beste van zichzelf gegeven in Danszaal Victory: Frank Galan, Danny De Roover, Eveline Cannoot, Steve Tielens, Vanessa Chinitor & Dirk Bauters, Frank Valentino, Salim Seghers, Danny Fabry, Zanger Danny, Stephen Mc-Queen, Duo Enjoy, J&D Partyband, Jacky Dalles en Nataly Blue, Music Time, Rudy Jones, …

Kalender

Bekijk onze kalender hier.
Of volg alles via Facebook.

Te huur

Onze feestzaal is ook te huur voor privé aangelegenheden of publieke evenementen. Wenst u een babyborrel, verjaardagsfeest, kindernamiddag, dansworkshop of noem maar op te geven, contacteer ons dan gerust voor meer informatie. Het is uiteraard ook mogelijk de zaal op vaste tijdstippen voor langere periode te huren. Wij voorzien steeds in personeel zodat u zelf in alle rust kan genieten. Licht en muziekinstallatie zijn ook beschikbaar.

Danslessen

Binnenkort zijn er in Danszaal Victory opnieuw danslessen. Wij zullen voorzien in verschillende soorten dans voor zowel jong als oud. Zo kan u ook in de week de benen eens losgooien en de beste moves aanleren. Wenst u ook les te geven in Danszaal Victory? Contacteer ons gerust zodat wij alles op punt kunnen zetten.

CONTACTEER ONS NU

VOLG ONS OP FACEBOOK

KW Service Dendermonde

Onze andere bedrijven: KW Service

U bent op zoek naar een professional die snel en precies uw gebouw of woning kan leeghalen en ontsmetten? U bent op zoek naar iemand die weet waarheen de inboedel moet? Dan bent u bij KW Service te Dendermonde aan het juiste adres. KW Service is namelijk dé specialist in het opkopen van inboedels, ontruimen, opruimen, reinigen en ontsmetten van gebouwen, huizen, appartementen, studio’s, loodsen, kantoren en garages. Wij helpen u daarnaast graag verder met kleine verhuizingen. KW Service is gevestigd in Dendermonde maar is actief over heel Vlaanderen.

Klik hier voor meer info.