Begrafenissen Danny Ceulemans & Co

Begrafenissen, uitvaart en crematies te Sint-Katelijne-Waver

Begrafenissen Sint-Katelijne-Waver

Vroeg of laat worden we spijtig genoeg allemaal geconfronteerd met een overlijden en dan moeten er altijd heel wat praktische zaken geregeld worden. Bij begrafenissen Danny Ceulemans te Sint-Katelijne-Waver kan u er zeker van zijn dat alles correct zal afgehandeld worden. Discretie en respect worden gehandhaafd in deze zaak.

Bij deze emotionele gebeurtenis zal men voor een volledige service zorgen aan de nabestaanden en zal men de wens van de overledene respecteren in de mate van het mogelijke. Wij staan 24 uur op 24 ter uwer beschikking en regelen alle formaliteiten.

Bij het overlijden regelen wij alle formaliteiten 24/24 bereikbaar

  • Overbrengen naar eigen funerarium
  • Lijkverzorging dag & nacht
  • Eigen rouwdrukwerk
  • Lijkwagen Cadillac (volgwagens mogelijk)
  • Ruime keuze in bloemen & kerkhofartikelen
  • Burgerlijke plechtigheden
  • Wij verzorgen ook uw koffietafel

Over ons

Rouwcenter Danny Ceulemans & co heeft als familiale onderneming meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van nabestaanden. In 1995 richtte Danny Ceulemans, samen met zijn ouders die eerder al hun sporen hadden verdiend in de uitvaartsector, het rouwcenter op. Enkele jaren later trad ook zijn echtgenote, Sonja Nauwelaerts, toe tot de zaak. In 2020 kwam de derde generatie mee aan het roer. Sindsdien zet Stefanie haar schouders mee onder de verdere uitbreiding en vernieuwing van de familiezaak.

Lees meer...

Diensten

Het taboe rond afscheid nemen verdwijnt langzamerhand. We zijn er ons steeds meer van bewust dat we op een dag heengaan en willen ons afscheid van het leven meer bespreekbaar maken. We bieden je de mogelijkheid om het verloop van je uitvaart helemaal zelf te bepalen. Zo kunnen je nabestaanden afscheid nemen op de manier die jij wilt en bespaar je hen de kopzorgen van beslissingen nemen in deze emotioneel moeilijke periode. Daarnaast bieden wij ook uitvaartverzekeringen aan. Zo bespaar je je familie de financiële afhandeling van de uitvaart. Je kan steeds vrijblijvend contact opnemen met ons om jouw uitvaartwensen te bespreken.

Lees meer...

Uitvaartverzekering

Als erkend uitvaartverzorger bieden we u de mogelijkheid om alleen maar mooie herinneringen na te laten in plaats van financiële, administratieve en praktische beslommeringen. Wij nemen de tijd om samen met u de uitvaart vooraf te regelen zodat alles volgens uw persoonlijke wens verloopt. Het financieel aspect van deze voorafregeling kan u ook bij ons afhandelen. Dit gebeurt aan de hand van een ‘uitvaartplan’. Dit plan verzekert de betaling van uw uitvaart en heeft voordelige voorwaarden. U stelt zo de financiële kant van uw uitvaart veilig zodat uw nabestaanden zich hierover geen enkele zorgen meer hoeven te maken.

Lees meer...

Condoleren

Webshop

Contact