Fotoalbums

Dance School Level Up

Uw dansschool voor Hasselt en Zonhoven.

Slechts opgericht in 2010 kan Dance School Level Up nu al rekenen op meer dan 600 dansleden. Vele dansers vinden hun weg naar de dansschool omwille van het jonge team van professionele leerkrachten die hun dansers telkens opnieuw overdonderen met hun creativiteit & eigen stijl. Vanaf 3 jaar kunnen dansers al bij Level Up terecht in de verschillende dansstijlen: Kleuterdans, Kidsdance, Streetdance, Jazzdance, Ragga, Girly Hiphop, Moderne Dans en Showdance.

Met een uitgebreid uurrooster, op verschillende locaties in Hasselt en Alken, is er voor zowel de beginnende danser als de meer ervaren danser een ruime keuze. Met een uitgebreid uurrooster is er voor zowel de beginnende danser als de meer ervaren danser een ruime keuze. Graag wat meer doen met je passie dans? Vanaf 8 jaar kunnen dansers al bij ons terecht voor de wedstrijdteams.

Wij beschikken over 2 danslocaties, onze eigen dansstudio, met twee danszalen en een cafetaria, gevestigd op de Oppelsenweg 31 te Zonhoven. Verder hebben wij nog een danszaal, dat in beheer is van Stad Hasselt, in de sporthal van Kuringen (Grote Baan 171).

Workshops

Wilt u een swingende invulling van u bedrijfsevenement, vrijgezellenfeest, verjaardagsfeest, personeelsuitje, schoolactiviteit of iets anders. De ervaren lesgevers van Dance School Level Up verzorgen dansworkshops voor kleuters, kids, jeugd en volwassen in een dansstijl naar keuze.

Showteam Dance Crew Level Up

Jouw event krijgt meer allure door middel van een mooie dansact geheel in de stijl van het event. Street, showy, disco, ... de allround dansers van Dance Crew Level Up zorgen voor een professionele show inclusief kledij en make-up. Op verzoek worden er ook acts uitgewerkt in een thema naar keuze.

Dance Team Kids en Teens

Het wedstrijdteam van de Kids en Teens hebben al heel wat titels en optredens op hun palmares. Een event waar jongere dansertjes beter tot hun recht komen? Laat je dan zeker overdonderen door onze kids en/of teens.

Foto's

Recensies

Ik wil mijn kindje inschrijven
- Cynthia lochutu
meer recensies

Contact

Dance School Level Up

Oppelsenweg 31, 3520 Zonhoven

Vestigingen

Danszaal Kuringen
Grote Baan 171, 3511 Kuringen
  • Dansschool
  • Dansstudio

Telefonisch altijd bereikbaar