Damesmode Aquila

Uw betaalbare damesmode te Arendonk met dameskleding & damesschoenen

Stijlvolle, modieuze dameskleding voor alle leeftijden

Damesmode Aquila is de gloednieuwe dameskledingwinkel in Arendonk van Monique Beirens en Inge Van Poppel, moeder en dochter. Een stijlvolle dorpswinkel waar dames van alle leeftijden zich modieus kunnen kleden en waar ze leuke accessoires kunnen vinden. Met elke week nieuwe dingen in de winkel en heel belangrijk: waar je rustig kan binnenlopen zonder die vervelende druk om iets te moeten kopen.

Eigentijdse mode tot maat 50

Damesmode Aquila telt verschillende merken. Het is bijvoorbeeld de tweede Belgische winkel die de kledij van ADL mag verdelen. Voor dat merk stond onder meer de Nederlands Yolanthe Sneijder-Cabau al op de catwalk, de vrouw van voormalige Oranje-voetballer Wesley Sneijder. Verder hebben we o.a. Koton en Love Your Body in huis. Merken die een zeer goede prijs-kwaliteit bieden. Heel belangrijk voor ons want het moet betaalbaar blijven. Elke dame zal hier haar keuze vinden, van de jeugd tot 50-plussers. Van maat 34 tot 50 en altijd helemaal mee met de mode van het moment. Ook handtassen, schoenen en accessoires vind je in de winkel.

Regelmatig nieuwe stukken

Damesmode Aquila is een stijlvolle winkel in Arendonk waar je rustig kan binnen-en buitenlopen. Dat moet ook, als je de volledige collectie in het oog wil houden, want regelmatig hangen er nieuwe stukken in de rekken. De zaak opende half oktober de deuren op de hoek van de Vrijheid en de Wezenstraat. Een toplocatie in hartje Arendonk met gratis parking voor de deur.

Familie van ondernemers

Het ondernemerschap zit duidelijk in de familie. Monique is al haar hele carrière onderneemster, ze werkt momenteel als zelfstandig verpleegster en Inge is intussen ook al een tijdje aan de slag als kapster. Dat blijven ze ook doen, buiten de openingsuren van de nieuwe winkel. "Samen een kledingwinkel openen, we spelen al langer met het idee. We amuseren ons altijd samen en gaan graag samen shoppen." Voor de naam werd er inspiratie gehaald in Italië, modeland bij uitstek. Aquila is Italiaans voor 'arend', waardoor meteen de link met thuisbasis Arendonk wordt gelegd.

CONTACTEER ONS