Dameskleding Retie

Villa Sue Retie

Uw dameskleding en accessoires voor alle leeftijden

Villa Sue... We will make YOU shine!

Ken jij ook het gevoel dat je jezelf soms als het ware voorbij raast? Heb je nood aan ME-TIME en wil je jezelf eens graag verwennen met een nieuwe outfit? Bij Villa Sue te Retie kan je daar in alle rust de tijd voor nemen.

Of je nu in de fase It’s time to get classy chique zit, in de sporty or relaxed mood bent of een party dress zoekt, in onze kledingwinkel vind je een leuk aanbod van betaalbare damesmerken voor alle leeftijden. Om je outfit nog meer karakter te geven, zorgen wij eveneens voor het gepaste juweel of accessoire. Niets belangrijker dan up-to-date te blijven, daarom verandert onze collectie continue.

Merken kledij: Ydence, Object, CKS, FRIDAY, Vie Ta Vie, Vintage Love, Jubylee, Sweewë, daphnea, PAN.

Dameskleding Villa Sue Retie

Tijd maken voor jezelf betekent ook tijd doorbrengen met vriendinnen en familie. Al enkele jaren werken we toffe concepten uit om jou en jouw vriendinnen een onvergetelijke tijd te laten beleven. Wij ontvangen jullie in onze kledingwinkel of jullie ontvangen ons op een locatie naar keuze.

  • VRIJGEZELlige make over
  • Vriendinnen make over
  • My Friends & Me shopping nights

Je kan Villa Sue ook boeken voor een happening, evenement, ... We zijn er van overtuigd dat we met ons concept een meerwaarde kunnen geven aan jouw event. Hou onze Facebook-pagina zeker in het oog want op regelmatige tijdstippen zijn we extra geopend.

Tot gauw! Liefs, Griet

NEEM CONTACT OP MET VILLA SUE te retie ->

Bezoek onze facebook