Damesboetiek MOOD-s

Uw boetiek te Halen voor trendy dameskleding

MOOD-s is dé boetiek te Halen voor ladies van alle leeftijden. Trendy, hip, classy en casual. Voor elke MOOD(-s) vind je bij ons in Halen een geschikte outfit. In het assortiment kan je de collecties van K-design, Miss Miss, Toxik3, Vanessa Wu en Biba terugvinden. Contacteer ons voor meer informatie.


Damesboetiek MOOD-s Stijladvies Halen

Stijladvies

Ongedwongen en in een sfeervolle omgeving kan je komen shoppen en indien gewenst staan we je graag bij met stijladvies. Wij streven ernaar om voortdurend op zoek te gaan naar de nieuwste mode-items maar ook naar tijdloze stukken om u een zo divers mogelijk aanbod te kunnen garanderen. MOOD-s te Halen is veel meer dan enkel een kledingboetiek. In ons aanbod vind u ondermeer ook schoenen, juwelen en andere accessoires, maar ook make-up, gezichtsmaskers, tanningspray, enz…


Damesboetiek MOOD-s Workshops Halen

Workshops & Private shoppen

Tevens kan u bij MOOD-s in Halen ook terecht voor workshops. Geraakt u er moeilijk tijdens de openingsuren, heb je iets te vieren of wil je graag je vriendinnen samen brengen op een originele manier dan kan je bij ons komen private shoppen. Maak een afspraak en wij zetten de cava koud en de hapjes klaar.


CONTACTEER ONS