D'amare uit Retie, voor een gigantisch aanbod huisartikelen, feestzaal, wijnen, evenementen en meer.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

Gigantisch aanbod huisartikelen

D’amare uit Retie is vooral gebaseerd op vraag en aanbod, maar ook voor tentoon en verkoop. Onze artikelen zijn zichtbaar, tastbaar, ruikbaar en voor directe verkoop. Ontdek onze huisartikelen in onze winkel te Retie of op onze webshop. Wij hebben gigantisch veel verschillende kaarsen, geuren, dekens, kussens, knuffels, servies, stoelen, vazen, bloempotten, beelden, decoratie en lampen tegen betaalbare prijzen.

Evenementen-ruimte of feestzaal voor 30 gasten

Wij bieden u ook evenementen-ruimte aan in Retie die je kan huren voor o.a. babyborrels, BBQ’s of gewoon om met vrienden samen te zijn. Zeer speciaal aan deze ruimte is de grote L-vormige tafel, met daarin ingebouwd een groot gasfornuis, waar 30 gasten en meer een gezellige tijd kunnen beleven. Deze prachtige overdekte ruimte met aangrenzende tuin word verhuurd voor de prijs van € 285 voor 5 uren, meerdere uren na afspraak, inclusief bediening door Marijke en David.

Wijnen en thee van het huis

Wij hebben diverse dranken aan democratische prijzen. Mogen we u vragen om zeker eens een keertje van onze overheerlijke D’amare huiswijn te proeven, te verkrijgen in wit, rood en rosé. Ook onze D’amare thee is overheerlijk en te verkrijgen in verschillende smaken en werking.

Tal van evenementen: showcookings, workshops ...

D’amare uit Retie zal tal van evenementen organiseren zoals showcookings met sterrenkoks, BBQ’s, ... Maar ook superleuke verwenmomenten zitten in ons pakket. Denk maar aan beauty- en wellness namiddagen in open tuin, massages, allerhande workshops zoals spirituele workshops, clinics, kindercoaching, ... En wie wil, een spetterend oudjaar naar nieuwjaar, en na deze beginnen we weer opnieuw ...

Vergeet ons niet te volgen

Volg onze groei in iets nieuw via facebook of onze website, want de opbouw in D’amare zal niet gaan liggen omdat de belevenissen telkens anders zullen zijn en dit met vraag van de klant. Hopelijk hebben we iets duidelijk gemaakt zodat we de mensen weer bij elkaar kunnen brengen.

Heeft u graag meer info? Aarzel niet om ons te contacteren.

Contacteer ons