Dakwerker te Dendermonde

Zoekt u een ervaren en betrouwbare dakwerker in de regio Dendermonde? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Dakwerker Venco te Dendermonde verzorgt uw dak tot in de puntjes bij nieuwbouw of renovatie. Al 35 jaar bekwamen we ons in de plaatsing, herstelling en renovatie van zowel hellende als platte daken.

Zelfwerkend zaakvoerder Johnny Venneman plant uw project zorgvuldig in en zorgt voor een stipte opvolging ervan. Eveneens zijn wij ook gespecialiseerd in de plaatsing van Polytuil overzetdaken.

Verwarmingskosten zijn het grootste deel van uw energiefactuur, daarom is het belangrijk dat u zo weinig mogelijk geproduceerde warmte verloren laat gaan. De belangrijkste en meest rendabele oplossingen hiervoor is om uw woning deftig te isoleren. U kan bij Dakwerker Venco terecht voor gevelisolatiewerken maar ook in gevelrestauratie en gevelreiniging. We zandstralen uw gevel, slijpen de oude voegen uit en hervoegen uw gevel als nieuw.

Contacteer ons voor volgende diensten: dakwerken (pannen, schalies, timmerwerk), dak- en gevelisolatie, alle gevel-, metsel-, reinigingswerken, uitslijpen, voegen en zandstralen gevels, ontmossen van daken en herschilderen, dakgoten en platforms met “Derbigum”, alle pvc-werken & alle zinkwerken.

CONTACTEER ONS