Fotoalbums

Dakwerken Gilis

Dakwerken Gilis levert al 4 generaties lang kwalitatief hoogstaand werk af, en dit voor de regio's: Bierbeek, Boutersem, Leuven en Tienen.

Overgrootvader Goedhuys Herman is de oorspronkelijke stichter van deze zaak die rond 1910 in Haasrode gesticht werd en bestond uit het plaatsen van dakbedekking.

Grootvader Constant Goedhuys zette het beroep verder waarna zijn schoonzoon Gilis Achiel in 1968 mee in de zaak stapte. De huidige generatie bestaat uit zaakvoerder Gilis Olivier.

Dankzij generaties lange ervaring staan zij garant voor de beste service en kwalitatief hoogstaande afwerking voor al uw dakwerken, nieuwbouw of renovatie.

Hellende daken

Voor onze timmerwerken werken wij altijd met gedrenkt kwalitatief hout van de europese Douglas spar. Een houtsoort dat gekend staat om zijn grote sterkte en taaiheid.

Voor pannen kunt u bij ons terecht voor een hele waaier aan verschillende modellen en afmetingen, aangepast aan ieders beurs.

Voor kunstleien of natuurleien maken we ook alleen gebruik van kwalitatief hoogstaande producten. Dakramen en toebehoren worden door ons ook met de nodige zorg geplaatst.

Neem vrij contact op met hen voor uw nieuwbouw of renovatie, zij maken graag tijd om samen met u de meest geschikte materialen te kiezen. Hierbij kan u rekenen op hun jarenlange ervaring.

Platte daken

Door onze jarenlange ervaring met epdm rubber voor platte daken zullen wij u zeker de meest gepaste oplossing kunnen aanbieden voor uw plat dak, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Wenst u meer licht in uw huis dan kan u ook voor het plaatsen van lichtkoepels bij ons terecht. Wij komen ter plaatse opmeten en bespreken samen met u de plaatsing, isolatie en afwerking aangepast aan uw noden.

Zink/koper werken

U kan bij ons terecht voor:

  • het vernieuwen van uw bakgoten
  • vervangen van uw hanggoten
  • vervangen van uw bakgoten door hanggoten
  • aflopen
  • kielgoten

Dankzij onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een perfecte afwerking en de stevigste soldeernaden.

Gevelbekleding

Voor gevelbekleding hebt u bij ons de keuze uit verschillende materialen zoals sidings, leien en cedar in tal van kleuren en vormen.

Hierbij heeft u ook de keuze met of zonder isolatie. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden om het mooiste resultaat te bekomen.

Uw dakwerker voor de regio Bierbeek, Boutersem, Leuven en Tienen

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Dakwerken Gilis Olivier.

Contact

Dakwerken Gilis Olivier

Opvelpsestraat 29, 3360 Bierbeek
  • Dakwerken
  • Gevelbekleding
  • Koperwerken
  • Timmerwerken
  • Zinkwerken