Dakwerken Yves Verboven

Uw specialist te Herentals in dakwerken, daktimmerwerken, isolatiewerken, gevelbekleding en zink- en koperwerken.

Onze firma is in 2010 opgericht door Yves Verboven nadat hij eerst enkele jaren ervaring heeft kunnen opdoen als dakwerker. Ondertussen is dit uitgegroeid tot een jong bedrijf. Wij zijn actief in alles wat te maken heeft met dakwerken, gevelwerken en daktimmerwerken. Door de jaren ervaring van Yves en onze medewerkers tezamen beschikken wij over een brede kennis van producten en technieken omdat ieder zijn eigen specialiteit heeft.

U kan erop rekenen dat alle werken met de hoogste zorg door ons zelf worden uitgevoerd en dat wij kiezen voor kwalitatieve materialen en een perfecte afwerking. We zijn actief in de regio Herentals en omstreken.

Wij verzorgen uw dakconstructie, platte en hellende daken en isolatiewerken. U kan bij ons ook terecht voor uw gevelbekledingen en koper- en zinkwerken. Wij voeren zowel renovatiewerken uit als nieuwbouwprojecten.

Yves neemt zelf graag de tijd om ter plaatse,samen met de klant, te bekijken wat zijn wensen zijn en geeft ook advies over de verschillende mogelijkheden. Nadat alles opgemeten is maken wij gratis een gedetailleerde offerte op maat van de klant.

CONTACTEER ONS