Algemene Dakwerken Vos & Zoon te Aarschot

MEER INFORMATIE? BEL ONS VANDAAG NOG!

Reeds meer dan 25 jaar ervaring

Welkom op de website van Dakwerken Vos & Zoon te Aarschot (Rillaar). Zelfwerkend patroon Peter Vos is al sinds 1993 uw vakman in dakwerken. In 2009 heeft Peter besloten een eigen zaak op te richten.

Voor alle dakwerken te Aarschot

Dakwerken Vos & Zoon te Aarschot is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in: hellende daken in pannen/leien, dakgoten, dakramen, platte daken, isolatiewerken, gevelbekleding, zinkwerken, koperwerken, loodwerken, roofingwerken, sarkingsystemen, profielplaten en permapan. Dit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatie.

Ook herstellingswerken groot of klein

Naast de algemene dakwerken maken we ook overzetdaken, groendaken en kan u ons steeds contacteren voor alle herstellingswerken groot of klein. Welke wens u ook vervuld wilt zien, wij realiseren het voor u. Correcte werfopvolging, degelijke service en een dienst na verkoop is voor ons prioriteit.

Contacteer ons voor een gratis offerte

Voor alle dakwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk gerust eens een paar van onze realisaties en vraag vrijblijvend een offerte aan. Mocht u nog vragen hebben over dakwerken, gevelbekleding of andere diensten, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Peter en zijn team helpen u graag verder!