Nieuwbouw, renovatie en totaalprojecten

Voor alle nieuwbouw, renovaties en totaalprojecten in de regio Bierbeek, Boutersem, Hoegaarden en Oud-Heverlee moet u bij Vdl Technics zijn: wij geven als geen ander vorm aan uw woning. Voor welk project u ook kiest, een perfecte afwerking en prachtig resultaat zijn standaard garanties die Vdl Technics u biedt. We mogen het zelf wel stellen: met onze jarenlange ervaring en ongeziene expertise in de bouwsector zijn we volwaardig specialist voor alle werken die bouwgerelateerd zijn. Wij werken vlot, proper en met veel oog voor detail. Of u een klein of groot project ambieert, Vdl Technics biedt u het beste vakmanschap en de mooiste afwerking.

Van de kelder tot de zolder, wij zijn van alle markten thuis. Dat is een groot voordeel, want zo heeft u maar één goede aannemer nodig voor alle werken. Dat bespaart u kosten en overleg en garandeert u een snelle en goede opvolging van alle uit te voeren werken. Wij werken in nauw overleg en voorzien eerst een gedetailleerde en overzichtelijke offerte alvorens de werken aan te vangen. Ook tijdens de werken staan wij garant voor een open en vlotte communicatie, teneinde vlot te kunnen inspelen op uw wensen en verwachtingen.

Van start tot oplevering

Vdl Technics is een gedreven en betrouwbare partner voor:

 • Alle ruwbouwconstructies
 • Metselwerken binnen en buiten
 • Schrijnwerkerij en gyproc
 • Dakwerken en laswerken
 • Isolatiewerken en zolderrenovaties
 • Vloer- en tegelwerken
 • Elektriciteitswerken
 • Sanitair en badkamerrenovaties
 • ...

Uitmuntende uitgevoerde dakwerken

Vdl Technics staat van heinde en ver bekend voor de uitmuntende kwaliteit en perfecte service voor alle verbouwingen, renovaties en dakwerken in Bierbeek, Boutersem, Hoegaarden, Oud-Heverlee en omstreken. Bij Vdl Technics zijn we uiterst ervaren in het uitvoeren van diverse dakwerken:

 • Het plaatsen van een volledige dakconstructie
 • Het plaatsen van dakgoten en afvoerbuizen
 • Het aanbrengen van dakisolatie en afwerking
 • Het leggen of vervangen van dakpannen
 • Het aanbrengen van tengel- en panlatten
 • Het vervangen van een verouderde schouw
 • Het aanbrengen van nieuwe roofing

Dakwerken VDL technics Bierbeek


Renoveren en plaatsen van badkamers

Vdl Technics is specialist in het renoveren en plaatsen van badkamers. Van eenvoudige renovaties en herstellingen tot het uitwerken en realiseren van totaalprojecten.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouwsector hebben wij veel vakkennis en expertise opgedaan in nieuwbouw en renovaties. Waar we al bekend waren met tegel- en vloerwerken, hebben we dan ook ons werkdomein uitgebreid naar renovaties van badkamers. Dag in dag uit geven we het beste van onszelf om van uw badkamer een pareltje te maken: kiest u voor gedeeltelijke herstellingen, aanpassingen of een totaal nieuw concept? Doe een beroep op ons vakmanschap en u zal elke dag opnieuw kunnen genieten van een verbluffend resultaat.

Vooraleer u overgaat tot een badkamerrenovatie, of het gaat om enkele details of een volledige vernieuwing, raden wij u aan een afspraak te maken met één van onze technici. Wij luisteren graag naar uw wensen en zoeken samen met u naar een goede, comfortabele en betaalbare oplossing. Eens de indeling bepaald is, gaan we samen op zoek naar gepast meubilair, sanitair en eventuele accessoires. Zowel voor aanvang van de werken als tijdens de uitvoering ervan houden wij nauw contact en overleg, teneinde vlot te kunnen inspelen op kleine wijzigingen of nieuwe wensen.

Dakwerken VDL technics Bierbeek


Duurzame zolderrenovatie

Vdl Technics is bouwspecialist, onder meer in zolderrenovatie. Onze jarenlange ervaring en vakmanschap zorgen ervoor dat wij als geen ander goed advies kunnen geven over hoe u uw zolder het best renoveert. Een volledige nieuwe kamer of slechts mooi afwerken zodat u de makkelijker kan onderhouden? Uw zolder wordt zo optimaal mogelijk ingericht en afgewerkt, net zoals u voor ogen had. Zo wordt uw donkere, stoffige zolder omgevormd tot een mooie en frisse ruimte waar u graag vertoeft en die u naar hartenlust kan benutten.

Vdl Technics optimaliseert uw zolder in een handomdraai: isolatie voor energiebesparing, afwerking van de zolder, vloeren en wanden, het plaatsen van één of meerdere dakkapellen voor meer lichtinval.... geen mogelijkheid is ons onbekend.

Dakwerken VDL technics Bierbeek