Dakwerken Vdl Technics

Dakwerken, zolderrenovatie, loodgieter voor Bierbeek, Boutersem, Hoegaarden & Oud-Heverlee


Dakwerken Bierbeek, Boutersem, Hoegaarden en Oud-Heverlee

Bouwen en verbouwen was nog nooit zo makkelijk: met bouwexpert Vdl Technics aan uw zijde heeft u de perfecte partner gevonden voor alle ruwbouwwerken, dakwerken en afwerkingswerken in de regio's Bierbeek, Boutersem, Hoegaarden en Oud-Heverlee. Op eenvoudig verzoek overwegen wij graag om ook in een andere regio te werken.

Kurt Vanderloock is zaakvoerder van Vdl Technics en is al meer dan 10 jaar actief in de bouwsector. Als expert in nieuwbouwprojecten, renovaties (zolderrenovatie) en totaalprojecten kan u zich geen betere aannemer wensen om uw project tot een goed einde te brengen. Ook voor kleinere projecten en eenvoudige herstellingen kan u beroep doen op Vdl Technics. Vraag een offerte aan en wij bezorgen u met veel plezier een scala aan oplossingen. Waar u ook voor kiest, u kan altijd rekenen op kwaliteit, een goede service en een duurzame aanpak.

Bouwen en verbouwen

Er zijn tal van snelle, goede, milieuvriendelijke en energiezuinige mogelijkheden. Laat u bijstaan door Vdl Technics met waardevolle raad en daad. Zo realiseren wij samen met u het project van uw dromen. Daarbij houden wij rekening met uw wensen en budget, zodat u in alle opzichten tevreden kan terugblikken op onze samenwerking.

Wij zijn uw partner voor alle dakwerken, zolderrenovaties en loodgieter werken te Bierbeek, Boutersem, Hoegaarden en Oud-Heverlee.