Dakwerken Heist-op-den-Berg

Algemene dakwerken Van Rompaey in Heist-op-den-Berg

Algemene dakwerken Van Rompaey te Heist-op-den-Berg (Booischot) is uw specialist in dakwerken en gevelwerken, voor bouwers en verbouwers. Onze dakwerkers en gevelspecialisten leveren een totaal service met een sterke nadruk op klantvriendelijkheid en kwaliteit. Of het nu gaat om het isoleren, plaatsen of renoveren van hellende en platte daken, onze specialisten gebruiken steeds de beste materialen voor elk project. Zo kunnen we u de beste kwaliteit bieden voor uw dakwerken, gevelwerken en isolatiewerken.

Dakwerken Heist-op-den-Berg

Plaatsen van platte daken, hellende daken en dakrenovatie

Op Algemene dakwerken Van Rompaey in Heist-op-den-Berg kan u rekenen voor uw bouwwerken of renovatiewerken. Wij realiseren uw dakwerken van a tot z en leveren een complete, betrouwbare service.

Moeten er kleine metselwerken uitgevoerd worden tijdens uw dakwerken of gevelwerken? Bespreek het met ons, samen bekijken we de mogelijkheden.

  • Creatie van nieuwe platte en hellende daken.
  • Dakrenovatie: renovatie van platte en hellende daken.
  • Dakisolatie.
  • Plaatsing van Velux-dakramen, lichtkoepels, lichtstraten, lichttunnels …
  • Plaatsing van dakkapellen.
  • En meer.

Lees verder →

Dakisolatie Heist-op-den-Berg

Isoleren van platte en hellende daken in Heist-op-den-Berg

Woning isoleren? Slim idee! U bespaart op uw energierekening en verwarmt zorgeloos uw woning. Uw comfort staat centraal bij de isolatiewerken van Algemene dakwerken Van Rompaey in Booischot!

U kunt op ons rekenen voor het perfect isoleren van platte daken, hellende daken en plaatsen van gevelisolatie. We plaatsen isolatie volgens de strengste normen, zodat uw woning efficiënt geïsoleerd is én u in aanmerking komt voor de hoogste energiepremies.

Dakisolatie kan uitgevoerd worden langs de binnenkant van uw dak (met glaswol of harde platen). Gevelisolatie is enkel mogelijk met harde platen die aan uw gevel worden bevestigd. U kiest zelf de afwerking. Onze experts plaatsen moeiteloos de leien, sidings of multiboards naar uw keuze.

Lees verder →

Dakwerken en gevelwerken in Heist-op-den-Berg

Dakwerken zonder zorgen, contacteer ons voor meer info

Onze aanpak begint met een goed en transparant gesprek. We komen bij u langs om alle nodige opmetingen uit te voeren en we luisteren nauwkeurig naar uw verwachtingen. Dat is immers de basis van een succesvolle samenwerking!

Uw woonwensen staan bij ons op elk moment centraal. Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van materiaal en afwerking. Samen realiseren we de perfecte aanpak voor uw project.

Dakwerken zonder zorgen en volledig volgens uw wensen uitgevoerd, dat is onze missie. Aarzel daarom zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor al uw dakwerken in en rond Heist-op-den-Berg.

Contacteer ons →