Dakwerken Van Dingenen Glenn

Dakwerken, platte daken, dakbedekking & timmerwerken te Scherpenheuvel-Zichem

Regent het binnen of begint het zinkwerk los te laten? Dan is het de hoogste tijd om beroep te doen op een professionele dakwerker. Voor algemene dakwerken in de buurt van Scherpenheuvel-Zichem kan u terecht bij Dakwerken Van Dingenen Glenn. Wij verzorgen zowel nieuwbouw als renovaties van hellende daken bij particulieren of bedrijven. Indien gewenst kunnen wij zowel de nodige timmerwerken als de bekleding van uw dak verzorgen. Daarnaast installeren wij ook goten en ander zinkwerk. Kiest u voor dakpannen of natuurleien? Aarzel niet om beroep te doen op ons deskundig advies. Met elke klant bespreken wij graag persoonlijk wat de wensen en behoeften zijn. Vanzelfsprekend houden wij ook rekening met ieders budget. Wanneer u op zoek bent naar een professional om algemene dakwerken uit te voeren, is nu aan uw zoektocht een einde gekomen. Uw betrouwbare specialist voor dakwerken en gevelbekleding. Twijfel niet, maar contacteer ons vandaag nog!

Dakbekleding Van Dingenen Glenn Scherpenheuvel-Zichem

Dakbekleding

Kiest u voor natuurleien of pannen? Welke voor- en nadelen zijn hier aan verbonden? Laat u bijstaan door een vakman. Wij zorgen niet alleen voor de juiste dakbedekking, maar ook voor de nodige daktimmerwerken, zinkwerken, isolatie en indien gewenst kunnen wij uw zolderruimte afmaken door middel van gyproc of hout.

Dakwerken Van Dingenen Glenn Scherpenheuvel-Zichem

Dakwerken

Vaak ziet u niet wat er schuilgaat onder uw dakpannen of leien, met grote problemen tot gevolg. Zorg dat u niet voor verrassingen komt te staan en laat uw dak tijdig nakijken en vernieuwen! Daktimmerwerken kennen voor ons geen geheimen. Blijf dus niet zitten met mankementen aan uw dak en doe beroep op onze professionaliteit!

Gevelbekleding Van Dingenen Glenn Scherpenheuvel-Zichem

Gevelbekleding

Onze specialiteit zit in het plaatsen van houten gevelbekleding, meer bepaald van seder en paddoek. Indien gewenst kunnen wij uw gevel voorzien van leien, sidings, staalplaten... De hoge normen eisen tegenwoordig de gepaste isolatie. Ook deze kunnen wij zowel binnen als buiten voor u verzorgen.

Daktimmerwerken Van Dingenen Glenn Scherpenheuvel-Zichem

Timmerwerken

Timmerwerken aan hellende daken zit ons al meer dan 15 jaar in de vingers. In een oudere woning kan u steeds te maken krijgen met een versleten dak. Deze uit zich maar al te graag in de vorm van binnensijpelend water. Wees lekken te slim af en laat uw dak tijdig renoveren door een professional!