Dakwerken Standaert

Uw vakman voor Gent in dakwerken en renovatiewerken

Uw dak, onze zorg!

Dakwerken Standaert is al meer dan 20 jaar dé dakspecialist voor Gent voor hellende daken, platte daken en isolatiewerken. Wij werken uitsluitend met echte stielmannen en helpen je snel en vakkundig verder. Je kan op ons beroep doen voor zowel kleine als grote projecten, nieuwbouw en renovatie.

Injecteren en kelderdichting Standaert Gent

Injecteren en kelderdichting

Heb je last van vocht in huis of ondervind je hinder als gevolg van vochtproblemen in je woning? Ook daarvoor kan je beroep doen op Standaert. Wacht niet te lang om ons te contacteren om het probleem grondig en duurzaam aan te pakken.

Heropmetsen schouwen Standaert Gent

Heropmetsen schouwen

Wil je een schoorsteen opnieuw metsen, voegen of een volledig nieuwe schoorsteen opmetsen? Ook hiervoor kan je terecht bij Dakwerken Standaert. Een tijdige reparatie van je schoorsteen is immers van groot belang om verdere schade van je woning te beperken.

Gevelrenovatie Standaert Gent

Gevelrenovatie

Een mooi afgewerkte gevel is heel belangrijk voor de uitstraling van je woning. Een gevel krijgt het vaak hard te verduren. Niet alleen de weersomstandigheden spelen een rol, maar ook vervuiling, zonlicht en erosie tasten je gevel aan.

Dakwerken Standaert Gent

Dakwerken

Dakwerken Standaert maakt steeds gebruik van de beste materialen! Welke werken je ook laat uitvoeren, je kan ervan op aan dat ze met veel zorg en aandacht gerealiseerd worden én met de mooiste en meest duurzame resultaten tot gevolg.

Dakgoten in pvc Algemene Dakwerken Standaert Gent

Dakgoten in pvc

Onze specialisten kunnen je dakgoot snel en op deskundige wijze aan je dak bevestigen. We maken de dakgoot op maat en zorgen voor het ophangen in de gootbeugels, die op correcte wijze aan je gevel worden bevestigd. We maken gebruik van PVC buizen.

Aanleg terrassen en opritten Standaert Gent

Aanleg terrassen en opritten

Voor de aanleg van een terras of oprit is Dakwerken Standaert ook uw partner. Gebruik makend van hoogwaardige materialen, zorgen wij ervoor dat je binnen de kortste keren je woning en garage op een veilige manier kan betreden.