Pro Seal Maasmechelen

Voor al uw dakwerken regio Lanaken, Maaseik en Maasmechelen

Pro Seal Dakwerken staat voor u klaar bij lekkages in de regio Lanaken, Maaseik en Maasmechelen, voor de plaatsing van dakisolatie of voor een volledige dakrenovatie. U wilt een specialist op uw dak. Bij werkzaamheden aan uw woning of uw bedrijfspand, is het prettig wanneer alle voorkomende klussen door één aanbieder uitgevoerd kunnen worden, die disciplines in huis heeft op alle gebied. Eén aanbieder voor uw nieuwbouw, voor het onderhoud, de reparaties of voor spoedklussen bij schade door bijvoorbeeld lekkage of storm. Iemand die u kan adviseren, op het gebied van dakbedekking en isolatie van uw dak.

Pro Seal Dakwerken uit Maasmechelen met meer dan 20 jaar ervaring is de vakman voor uw dakwerken. Als gevolg van een alsmaar stijgende vraag naar onze diensten vanuit Nederland hebben we een tweede kantoor geopend in Heerlen. U kan onze algemene voorwaarden hier bekijken.

Dakwerken Pro Seal Genk en Maasmechelen voor
Voor
Dakwerken Pro Seal Genk en Maasmechelen na
Na

Particulieren

Wij staan voor u klaar bij lekkages, voor de plaatsing van dakisolatie of voor een volledige dakrenovatie. Leggen van bitumineuze dakbedekkingen, Leggen van dakbedekkingen uit kunststof, Leggen van dakpannen, Plaatsen van dakisolatie, Installeren van boeiborden en dakranden, Plaatsen van lichtkoepels en dakramen, Installeren van hemelwaterafvoersystemen en dakgoten, Plaatsen van dakterrassen, Afdichten met voeglood bij schoorsteen of gevel, Herstellen van houtrot in de dakconstructie.

Dakwerken Pro Seal Genk en Maasmechelen

Architecten

Pro Seal Dakwerken biedt ook een 24 uur service voor dakbeheer. Onze eigen gespecialiseerde professionals staan paraat om uw dak binnen 24 uur te herstellen. Lekken, stormschade of andere spoedklussen, ons team is al onderweg. Ook voor onderhoudscontracten of advies over de soorten dakbedekking en dakisolatie kunt u steeds terecht bij Pro Seal Dakwerken voor de regio Lanaken, Maaseik en Maasmechelen.

Tip: Voor werken waarvoor een vergunning voor stedenbouwkundige handelingen nodig is, is in principe ook de medewerking van een architect verplicht. Bekijk hier enkele van onze realisaties.

Dakwerken Pro Seal Genk en Maasmechelen

Wat kunt u verwachten

  • Een enorme know-how met mensen met een ruime ervaring
  • Voor elk probleem de gepaste oplossing
  • Een snelle interventie
  • 24/7 advies en service
  • En dit alles voor een goede prijs/kwaliteit verhouding

Dakwerken zonder zorgen en volledig volgens uw wensen uitgevoerd, dat de missie van Pro Seal uit Maasmechelen.

Aarzel daarom zeker niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor al uw dakwerken, dakbeheer, dakisolatie ...

Dakwerken Pro Seal Genk en Maasmechelen

Contact

Een project in gedachten waar u nog een betrouwbare dakwerker in regio Maasmechelen voor zoekt en graag een prijsindicatie voor ontvangt? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons →