Dakwerken Kristof Van Rossem

Uw vakman in dakwerken, platte daken en gevelbekleding te Erpe-Mere

Dakwerken Erpe-Mere

Reeds 4 jaar levert Dakwerken Kristof Van Rossem uit Erpe-Mere samen met zijn team kwaliteitsvol werk. Ze staan met onze professionele ervaring en kennis ter uwer beschikking. U kan bij Dakwerken Kristof Van Rossem terecht voor de renovatie en het aanleggen van: daken, schrijn- en timmerwerken, gevelbekleding en isolatiewerken.

Bij het bouwen of verbouwen van een woning is het noodzakelijk om even stil te staan bij welk type dak men wil gaan plaatsen. Een dak zorgt ervoor dat uw woning beschermd wordt tegen de weersomstandigheden. Men kan kiezen tussen 2 verschillende soorten daken:

  • Hellende daken
  • Platte daken

Ook de afwerking van de daken is belangrijk. Zo is het noodzakelijk dat het regenwater kan afgevoerd worden a.d.h.v. zink- & koperwerken. Wenst u echter meer hulp bij het kiezen van de juiste materialen en mogelijke opties dan kan u steeds contact opnemen met ons. Wij staan u graag bij om de correcte keuze te maken.

Platte daken

De dag van vandaag geraakt het platte dak steeds meer ingeburgerd. Vanuit architecturaal oogpunt vormen ze een interessant alternatief voor het hellende dak, ook vanuit economisch en ecologisch perspectief heeft het plat dak heel wat voordelen. De mensen kiezen voor een plat dak omdat het een extra buitenruimte creeërt waar je dan een dakterras, balkon of daktuin kan aanleggen. Het wordt ook gekozen omdat het interessant is voor het plaatsen van zonnepanelen.

Ons team heeft de ruime kennis en de attesten voor het plaatsen van een kwalitatieve dakbedekking in:

  • Roofing
  • EPDM

Hellende daken

Een hellend dak, ook wel schuin dak of zadeldak is de meest voorkomende daksoort. Dit soort dak oogt mooi voor iedere bouwstijl en biedt een voordeel: extra ruimte onder de dakconstructie wat later als kamer ingericht kan worden of voor opbergruimte. Ons team is gespecialiseerd in het plaatsen van volgende dakbedekkingen:

  • Pannen
  • Leien
  • Zink
  • Ecopanelen

Een hellend dak wordt het meeste gebruikt ter bescherming van de gebouwen tegen de weersinvloeden. De driehoekkige vorm van een schuin dak is bestand tegen wind alsook kan het regenwater gemakkelijk wegvloeien. De kap heeft ook nog het voordeel dat het een uitstekende warmtebuffer is.

Afwerking daken

Ons team staat in voor een professioneel afgewerkt dak dit door middel van zink- & koperwerken. Daarom dragen wij zorg voor de afwerking en waterdichtheid.