Dakwerken Frederik Gilis

Uw vakman in hellende daken, platte daken, zinkwerken en gevelbekleding voor de regio Leuven en Tienen

Dakwerken Leuven en Tienen

Dakwerken Frederik Gilis levert al 4 generaties lang kwalitatief hoogstaand werk in hellende daken, platte daken, zinkwerken en gevelbekleding. Dakwerken Frederik Gilis is werkzaam in de regio Leuven, Tienen en omstreken.

Rond 1910 stichte Herman Goedhuys (overgrootvader) de zaak in Haasrode en deze bestond oorspronkelijk uit het plaatsen van dakbedekking. Constant Goedhuys (grootvader) zette het beroep verder waarna zijn schoonzoon Achiel Gilis in 1968 mee in de zaak stapte. De huidige generatie bestaat uit zaakvoerder Frederik Gilis. Dankzij generaties lange ervaring staat hij  garant voor de beste service en kwalitatief hoogstaande afwerking voor al uw dakwerken zowel nieuwbouw als renovatie.

Hellende daken

Voor timmerwerken werkt Dakwerken Frederik Gilis altijd met gedrenkt kwalitatief hout van de europese Douglas spar. Een houtsoort dat gekend staat om zijn grote sterkte en taaiheid. Voor dakpannen kan u terecht voor een hele waaier aan verschillende modellen en afmetingen, aangepast aan ieders beurs. Voor kunstleien of natuurleien wordt er ook alleen gebruik van kwalitatief hoogstaande producten. Dakramen en toebehoren worden steeds met de nodige zorg geplaatst. Dakwerken Frederik Gilis maakt graag tijd om samen met u de meest geschikte materialen te kiezen.

Platte daken

Door de jarenlange ervaring met epdm rubber voor platte daken kan Dakwerken Frederik Gilis u zeker de meest gepaste oplossing aanbieden voor uw plat dak. Wenst u meer licht in uw huis dan kan u ook voor het plaatsen van lichtkoepels kiezen. Dakwerken Frederik Gilis komt ter plaatse opmeten en bespreekt samen met u de plaatsing, isolatie en afwerking aangepast aan uw noden.

Zinkwerken en koperwerken

Dankzij onze jarenlange ervaring staat Dakwerken Frederik Gilis garant voor een perfecte afwerking en de stevigste soldeernaden. U kan er terecht voor:

  • Het vernieuwen van uw bakgoten
  • Vervangen van uw hanggoten
  • Vervangen van uw bakgoten door hanggoten
  • Aflopen
  • Kielgoten

Gevelbekleding

Voor gevelbekleding heeft u de keuze uit verschillende materialen zoals sidings, leien en cedar in tal van kleuren en vormen. Hierbij heeft u ook de keuze met of zonder isolatie. Dakwerken Frederik Gilis bespreekt graag met u alle mogelijkheden om het mooiste resultaat te bekomen.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!