Algemene dakwerken

Bamps & Co realiseert alle denkbare dakwerken bij nieuwbouw en renovatie. Plat of hellend dak, dat maakt niet uit. We werken steeds op maat van uw wensen en denken mee na in functie van uw budget. Ook uw gevelbekleding nemen we voor onze rekening, net zoals uw dakgoten en kroonlijsten.

Wilt u een houten bijgebouw plaatsen? Onze jarenlange ervaring in schrijnwerken staat tot uw dienst! Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gratis offerte!

Bij Bamps & Co kan u terecht voor: dak- en timmerwerken, dakrenovatie, isolatiewerken, dakherstellingen, lood- en zinkwerken, bekleden van kroonlijsten, gevelbekleding, ontmossen en reinigen van daken, platte daken met EPDM.

Lood- en zinkwerken

Dakgoten en het bekleden van kroonlijsten zijn een essentieel element wanneer u een gezond dak wilt creëren. Met een doeltreffende waterafvoer én waterweerbaarheid zorgt u voor de beste bescherming voor uw woning. De specialisten van Bamps & Co zijn thuis in alle loodwerken en zinkwerken die bij een dak komen kijken. We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Gevelbekleding en houten bijgebouwen

Gevelbekleding voegt een unieke charme toe aan uw woning. Bovendien beschermt u uw gevel ook extra tegen weersinvloeden. Het team van Bamps & Co plaatst een ruime waaier aan gevelbekleding. Weet u niet welk type (sidings, natuurleien, kunstleien, hout) het mooist is voor uw woning? Vraag het ons, we staan u bij met raad en daad.

Wilt u een mooie terrasoverkapping realiseren of een houten bijgebouw laten plaatsen? Onze jarenlange ervaring in schrijnwerken komen mooi van pas voor al uw projecten.

CONTACTEER ONS →