Dagbladhandel Krant & Zo

Uw dagbladhandel en broodjeszaak met belegde broodjes te Pepingen

Krant & Zo in Pepingen, meer dan zomaar een Dagbladhandel!

Ben je al vroeg op de baan en wil je lekker ontbijten? Spring dan gerust even binnen voor een tas koffie met een ontbijtkoek en voor de kleinste hebben we ook warme chocomelk! Elke dag hebben we ook dagvers brood en koffiekoeken. Voor een dessertje met of zonder crème kan je bij ons zijn. Verjaardagstaarten met of zonder foto is ook een optie.

Naast kranten en lotto kan je bij ons ook terecht voor ovenverse broodjes.
De broodjes zijn belegd met de meest verse producten, maar we serveren niet alleen witte broodjes, ook meergranen, ciabatta, sandwiches, … Naast het uitgebreide basis assortiment bieden we ook onze suggesties aan zoals de klassieke broodjes: Smoske, Club, Martino,… je kan deze terug vinden op onze kaart/menu. En dat is niet alles: je kan bij ons ook terecht voor slaatjes, omeletten, panini’s, hamburgers, verschillende croques enzovoort.

Krant&Zo heeft een gezellige en een rustgevende lunchruimte die plaats bied voor 16 personen.

Bedrijven, scholen
Bent u op zoek naar een lekkere broodjesmaaltijd tijdens de middag om met de collega’s te nuttigen. Geen probleem voor ons. Zo kunt u dagelijks uw keuze maken uit het volledige menu en de bestelde broodjes worden aan uw bedrijf/school geleverd. Wij verzorgen ook assortimenten voor tijdens vergaderingen, koffietafels, presentaties, seminaries, feestjes,… samen met u zoeken we naar de meest geschikte formule die aan uw wensen voldoet. Neem gerust contact op om deze samen te bespreken.

Frituur
We zijn gestart met de frituur tijdens de middag en binnenkort gaan we ook ‘s avonds open doen.