Fotoalbums

Dagbladhandel bij Marc te Houthalen-Helchteren

Dagbladhandel

Wij bieden een uitgebreid gamma aan van: dag- & weekbladen, rookartikelen, gekoelde dranken, snoep, wenskaarten, alle producten van de Nationale Loterij, postzegels, De Lijn kaarten, telefoon en sim-kaarten, geschenkartikelen, een mooi assortiment wandelstokken, 

Dampwinkel:   bij ons vindt u een enorme keuze aan e-liquids en e-sigaretten.

Schoenmakerij

Alle schoenherstellingen en stikwerken worden vakkundig hersteld door een ervaren en gediplomeerd schoenmaker. Verkoop van: inlegzolen, veters, schoenpoetsproducten.


Nummerplaat nodig? Ook dat maken wij voor u. Wij zijn verdeler van Abus video- en camerabewaking plug & play. Kom kijken naar onze mooie collectie wandelstokken, ook plooibare.

Slotenspeciaalzaak

In onze afdeling slotenspeciaalzaak kan u terecht voor al uw problemen met sloten of cilinders, wij hebben een grote voorraad hiervan op stock liggen. Wij geven advies over het beveiligen van deuren en ramen. Herstellingen aan huis. Deur vast, slot kapot, sleutel afgebroken, bel onze slotenmaker 0498 71 88 61. Ook bieden wij een mooi assortiment aan van hangsloten, veiligheidskettingen, fietssloten, brievenbussen en brandkasten. Heeft u een 2de of 3de afstandsbediening nodig voor uw garagepoort of hekwerk, bij ons kan u terecht voor het bijmaken van uw afstandsbediening van bijna alle merken.

Sleutelservice

U kan bij ons ook terecht voor het bijmaken van alle huis-, fiets-, scooter- en autosleutels. Ook sleutels op code of met een certificaat.

Autosleutels

Veel mensen weten het nog niet maar sinds 1998 zitten er in de autosleutels een chip of transponder die signalen naar uw auto stuurt zodat uw wagen start. Bij een garage een autosleutel bijbestellen kost allicht enkele honderden euro’s en moet u vaak nog lang wachten. Wel bij ons is dit anders. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw autosleutel te klonen en daarna te slijpen, klaar terwijl u wacht en dit aan een schappelijke prijs afhankelijk van het soort transponder.

Zijn de knopjes van de afstandsbediening van uw autosleutel kapot of aan vervanging toe maar de printplaat is nog intact. Wel, bij ons kan u terecht voor een nieuwe behuizing van uw sleutel zodat hij er terug nieuw uitziet en dit aan een schappelijke prijs.

NIEUW: AUTOSLEUTELS MET AFSTANDSBEDIENING. 

AFSTANDSBEDIENINGEN VOOR POORTEN, GARAGES, SLAGBOMEN ENZ.

Is de afstandsbediening van uw garage of poort aan vernieuwing toe, of u wil een 2de of 3de toestelletje erbij, wel wij beschikken over de modernst toestellen om uw huidige afstandsbediening te klonen, zelfs bij verlies.

 

Nieuws & activiteiten

SLEUTELSERVICE/SCHOENMAKERIJ/DAMPWINKEL

Voor al uw sleutels slechts één adres Het Zooltje in Helchteren. Huis,fiets,scooter en motosleutels. Autosleutels met of zonder afstandsbediening. Dampwinkel: enorme keuze in e-liquides,e-sigaretten, Shake & Vapes, aroma's en toebehoren. Nu 20% korting op tal van e-sigaretten. Het Zooltje,...
lees meer
SLEUTELSERVICE/SCHOENMAKERIJ/DAMPWINKEL

DAMPWINKEL VERDEELPUNT DAGBLADHANDEL BIJ MARC KAZERNELAAN 51 HELCHTEREN

Enorme keuze in e-sigaretten en e-liquides: kom vrijblijvend kennismaken met ons prachtig gamma. Stoppen met roken, het kan. Kom vrijblijvend advies vragen. Voor de doe-het-zelver: base-vloeistoffen en aromas, coils, draad om coils te maken, katoen enz. NIEUW: de ASPIRE GUSTO MINI: een...
lees meer
DAMPWINKEL VERDEELPUNT DAGBLADHANDEL BIJ MARC KAZERNELAAN 51 HELCHTEREN
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Dagbladhandel bij Marc.

Contact

Dagbladhandel bij Marc

Kazernelaan 51, 3530 Houthalen-Helchteren
  • Dagbladhandel
  • Dranken
  • Geschenkenwinkel
  • Krantenwinkel
  • Rookwaren
  • Schoenmakerij
  • Sleutels
  • Sloten
  • Slotenmakerij
  • Snoep
T011 52 14 84
F011 52 14 84
M0498 71 88 61
Ond. nr.0773.114.249
Maandag 07.00u-12.00u
Dinsdag 07.00u-18.00u
Woensdag 07.00u-18.00u
Donderdag 07.00u-18.00u
Vrijdag 07.00u-18.00u
Zaterdag 08u-14.00u
Zondag Gesloten