Residentie Kamiel Dekelver Bekkevoort

Opendeurdagen 18 en 19 mei, 13-16u
Staatsbaan 128, Bekkevoort

Breng ons een bezoek tijdens onze opendeur dagen op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei telkens van 13u - 16u. Van harte welkom, u vindt ons ter plaatse om u te ontvangen en antwoord te bieden op al uw vragen.

De appartementen zijn woonklaar bij akte ( 4 maanden na je aankoop/compromis ). Je kan alles nog zelf kiezen: keuken, sanitair , badkamer, vloeren, faiences, binnendeuren… .

Zo beslis jij als koper over de afwerking van jouw droomappartement.

Residentie Kamiel Dekelver is een modern, kleinschalig gebouw met mooie appartementen, 1 unieke penthouse en 1 handelsruimte in het landelijke Bekkevoort. Een zeer interessante locatie nabij het centrum van Bekkevoort, op wandelafstand van de lagere school, winkels, banken enz. En er is ook een vlotte verbinding met de E314. De appartementen worden afgewerkt met kwalitatieve materialen, de afwerking wordt volledig aangepast naar uw smaak en budget, in samenspraak met de bouwheer. Zo kan u dus de vloeren, deuren, keuken, badkamer, ... volledig zelf kiezen. Alle appartementen hebben een mooi terras, twee appartementen hebben zelfs een privé-tuin. Er is tevens een ondergrondse parking en fietsenstalling.