Cyclic Bikestore

Uw fietsenwinkel te Tervuren gespecialiseerd in e-bikes en fietsherstellingen

CYCLIC TERVUREN JOUW LOKALE BIKESTORE

Er zijn zoveel verschillende soorten fietsen dat het zeer belangrijk is dat wij voor U rekening houden met al de verschillende aspecten die daarbij komen kijken. Om het even of het nu gaat om een mountainbike, racefiets, stads-of E-bike, bij ons vertrek je met een fiets die aan jouw meest persoonlijke behoeften voldoet en met de geruststelling van een uitstekende dienst-na-verkoop. Onze focus op een persoonlijke service en klanttevredenheid biedt ons de mogelijkheid om elke fietsliefhebber de perfecte begeleiding te bieden bij de zoektocht naar een nieuwe fiets. We maken er graag iedereen op attent dat fietsen één van dé meest efficiënte en natuurvriendelijke manier is en blijft van transport met vele verschillende voordelen.

WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN

❏ Onderhoud en herstellingen

Bij Cyclic Bikestore is er geen werk te groot of te klein voor ons. Wij voeren onderhoud en herstellingen uit op allerhande merken en modellen of ze gekocht zijn in onze winkel of niet. Kom gerust eens langs of contacteer ons voor een afspraak.

❏ Het kiezen van je fiets

Het kiezen van de juiste fiets is belangrijk en niet altijd even gemakkelijk en dat verstaan we maar al te goed. Daarom bieden we een breed gamma aan van merken om aan ieders behoefte te kunnen voldoen, van mountainbikes, racefietsen, stadsfietsen, E-bikes, touringfietsen tot zelf kinderfietsen.

❏ Prijs/kwaliteit gegarandeerd

Door onze passie voor fietsen en bijbehorende producten, service, onderhoud en herstellingen kunnen we U met zekerheid garanderen van de beste prijs/kwaliteit. Hiervoor doen we beroep op onze persoonlijke ervaring en expertise om dit te kunnen garanderen.

❏ Test fietsen

Testen voor je koopt! We hebben meerdere test fietsen klaarstaan bij Cyclic Bikestore. Bij het kiezen van de juiste fiets is het van cruciaal belang dat je zeker bent, en een testrit kan je hierbij helpen of het nu gaat om een stadsfiets, mountainbike, racefiets of E-bike. Contacteer ons telefonisch of via e-mail voor meer informatie hieromtrent.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!