CVDO Thuishulp

Schoonmaakdienst, poetshulp, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheques te Knokke-Heist

Familiaal karakter

CVDO Thuishulp is een erkende onderneming gevestigd in Knokke-Heist die huishoudelijke hulp aanbiedt in het kader van de dienstencheques. Momenteel ondersteunen we dagelijks 650 klanten. Door ons familiaal karakter is mensen helpen steeds op het voorplan blijven staan. Ons personeel wordt geselecteerd op basis van kwaliteit. Op regelmatige basis worden bijscholingen gegeven. In samenwerking met u evalueren wij ons personeel op permanente basis.

Huishoudhulp met dienstencheques

Onze equipe enthousiaste medewerkers staat dagelijks klaar om huishoudelijke taken over te nemen: schoonmaken, ramen lappen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden, kleine naaiwerkjes en boodschappen voor het huishouden.

In afspraak met u selecteren we een kandidaat. De gekozen huishoudhulp komt vervolgens op de afgesproken dag en op het afgesproken tijdstip bij u thuis. Wij vragen u wel, indien mogelijk, aanwezig te zijn bij het eerste contact. Ook vinden wij het prettig samenwerken als er een lijstje kan opgesteld worden met de activiteiten die u van uw huishoudhulp verwacht. Wij helpen u hierbij uiteraard graag verder.

  • Schoonmaken van de woning/ramen
  • Strijken en wassen
  • Bereiden van maaltijden
  • Kleine boodschappen
  • Kleine naaiwerken