CV Verwaest Peter

Uw vakman in verwarming, sanitair, klimaatregeling, airco, koeling, ventilatie en badkamerrenovaties voor de regio's Dessel en Retie.

CV Verwaest Peter uit Dessel is ondertussen al meer dan 8 jaar een vaste waarde in Dessel en Retie voor de beste prijs-kwaliteit als het gaat om de installatie en het onderhoud van centrale verwarming, sanitair, klimaatregeling en ventilatiesystemen met warmterecuperatie. We hebben een vernieuwde en uitgebreide toonzaal met verschillende badkamer opstellingen, kom gerust eens langs.

Ons bedrijf werkt samen met architecten en studiebureaus, voor zowel particuliere klanten, scholen en bedrijven. Peter en zijn 19 medewerkers leveren altijd een uitstekende service en perfecte afwerking. Wij doen volledige badkamerrenovaties van A-Z in eigen beheer voor de regio's Dessel en Retie. U kunt hier alvast onze realtisaties bekijken. We hebben ook een bedrijfsfilm die u hier kan bekijken.

Wenst u graag meer informatie of een offerte op maat? Neem vrijblijvend contact op met CV Verwaest Peter voor de regio's Dessel en Retie

CONTACTEER ONS