Croissanterieke

Uw broodjes - soep - banket te Kieldrecht

Bij Croissanterieke vindt u de lekkerste belegde broodjes van Kieldrecht (Beveren) en ver daarbuiten. Kristel is bakkersdochter en weet hierdoor als geen ander hoe belangrijk het is om kwalitatieve en verse producten aan te bieden. Jarenlange ervaring en de expertise van haar ouders zorgen er voor dat de klanten krijgen wat ze verdienen.

Huisgemaakte bereidingen

Croissanterieke staat bekend om hun huisgemaakte éclairs, "choukes", appelflappen, broodpudding, chocoladebroodjes, croissants en sandwiches. Tijdens de koudere maanden is er verse soep en worden er kleine gerechten voor u klaar gemaakt. Bekijk hier alvast onze broodjeslijst.

Bestellingen voor broodjes en ontbijtmanden

Uiteraard wordt al dit ook bezorgd aan bedrijven en particulieren. Bezorging is gratis vanaf een bestelling van € 15. Bestellingen die om 12u bezorgd moeten worden, liefst doorsturen vòòr 10u zodat wij alles op tijd kunnen leveren. Voor speciale bestellingen (ontbijtmanden, belegde broodjes voor zakenlunches, mini broodjes...) vragen wij om minstens 2 dagen op voorhand te bestellen.

Contacteer ons