Fotoalbums

Croes Gevelwerken

Dé specialist in gevelwerken voor Diest en Hasselt

Gevelwerken Croes is de specialist die u zoekt voor de perfecte afwerking van uw gevel voor de regio Diest tot Hasselt. U kan bij ons terecht voor gevelwerken, renovatiewerken van uw gevel, gevelbepleistering, crepi, siliconenpleister, kaleien, gecementeerde plint, gevel verven, gevelisolatie, crepi reinigen en nog veel meer. Bij vragen of voor een vrijblijvende offerte, aarzel niet om ons te contacteren. Wij werken in de regio Limburg en Vlaams-Brabant.

Gevelbepleistering of crepi

Gevelbepleistering, gevel bepleisteren of crepi is een eeuwenoude techniek. Dankzij het moderne en stijlvolle uitzicht is crepi momenteel meer dan ooit in trek, zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten. Gevelbepleistering biedt ook heel wat voordelen, ga naar onze website en lees welke voordelen gevelbepleistering biedt en welke soorten er bestaan.

Betere bescherming van uw gevel

Hydrofuge, voor een nog betere bescherming van uw gevel. Voor hydrofuge zit u goed bij Gevelwerken Croes. Wij beschermen uw buitenmuren tegen indringend vocht en vervuiling door ze te behandelen met een hydrofuge of waterafstotend middel. Lees meer over hydrofuge op onze website.

Gespecialiseerd in siliconenpleister

Gespecialiseerd in het pleisteren van gevels met siliconenpleisters. Wij maken gebruik van Knauf SKAP, een kwalitatieve en gebruiksklare pleister op basis van siliconenhars. Het pleister heeft een matte tint. Siliconenpleisters zijn kras- en stootvast, weerbestendig, slagregendicht, onderhoudsarm, algwerend en egaal en regelmatig van structuur. Lees meer over siliconenpleisters op onze website.

Vakkundig aanbrengen van gecementeerde plint

Wij plaatsen gecementeerde plinten op zowel moderne als klassieke woningen. Doorgaans werken we deze af met een verf of een gemalen natuursteen crepi. Lees meer over gecementeerde plinten op onze website.

Uw betrouwbare partner voor gevels schilderen

Zoek je een ervaren en betrouwbare partner op vlak van gevels schilderen? Twijfel dan niet ons te contacteren. Reken op ons voor kwalitatieve schilderwerken! Wij kunnen ook uw gevel kaleien, een oude schildertechniek. Ontdek hier meer over gevel kaleien door Gevelwerken Croes.

Gevel kaleien

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek. Ideaal om gevels of oude muren op te knappen bij een renovatie of na een herstelling. Uw woning of gebouw krijgt door kalei in een mum van tijd een nieuwe look. Lees meer over kaleien op onze website.

Reken op croes voor kwalitatieve gevelisolatie

Voor kwaliteitsvolle gevelisolatie kunt u rekenen op de ervaring en expertise van Gevelwerken Croes. Verhoog uw wooncomfort en bespaar op uw energiekosten! Lees meer over gevel isolatie op onze website.

Uw gevelwerker voor Diest, Hasselt en omstreken!

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Croes Gevelwerken.

Contact

Croes Gevelwerken

Steenberg 19A, 3500 Sint-Lambrechts-Herk
  • Gevelbepleistering
  • Gevelreiniging
  • Gevelrenovaties
  • Gevelwerken
  • Hydrofuge

Croes Gevelwerken, uw specialist in gevelwerken voor Hasselt en Diest.