Kantoor Sadones - De Temmerman

Uw Crelan kantoor te Kruisem

Verbonden

Als 100% Belgische bank voelen we heel goed aan wat speelt bij onze lokale bevolking. We blijven ons sociaal inzetten voor streekgebonden evenementen. We staan tussen onze klanten, letterlijk én figuurlijk. Omdat we een coöperatieve bank zijn, kunnen onze klanten delen in de winst. Wij helpen u met plezier, als goede buren.

Hechtere banden

De bank zoals u ze kent, blijft bewaard. Aan de basis veranderen we niks, we blijven kiezen voor de beste ingrediënten: een kantoor gebouwd op 100% service en vertrouwen. Concreet betekent dit dat onze kantoren in Huise, Heurne en Kruisem samensmelten tot één plek waar u onze vaste waarden terugvindt. U ziet uw bekende gezichten terug in Kruisem en dat onder een nieuwe naam: Kantoor Sadones – De Temmerman.

Cash & More

Ons kantoor is vanaf nu uitgerust met een geldautomaat die alle dagen bereikbaar is van 7u tot 23u. U kan er al uw cash- en bankverrichtingen regelen in een beveiligde en discrete ruimte, 7 dagen op 7! Betere bereikbaarheid en meer mogelijkheden voor u als klant, ook buiten onze kantooruren: u kan zelf kiezen wanneer u langskomt. Zo gaan wij samen de toekomst vernieuwend en sterk tegemoet!

Crelan Zingem

Ann De Temmerman

25 jaar kantoorhoudster in Heurne. Sedert de oprichting in 1950 reeds de 3de generatie actief in bank en verzekeren. Specialisatie verzekeren.

Crelan Zingem

Steven Sadones

Sinds 2006 kantoorhouder te Kruisem, voortbouwend op de stevige fundamenten van kantoor J. Dockers. Reeds 25 jaar actief in de bancaire sector. Specialisatie beleggen.

Crelan Zingem

Nancy Schepens

Reeds jarenlang het vertrouwde gezicht van het kantoor Heurne en voorheen ook te Huise. Onthaalmedewerkster, specialisatie betaalverkeer

Crelan Zingem

David Saveyn

David Saveyn is nieuw en dynamisch in ons kantoor te Kruisem. Hij is ondertussen meer dan 10 jaar actief in de bankwereld met als specialisatie kredieten.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!