Create your own life

AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS VANDAAG NOG!

Wat is PSYCH-K?

We hebben allemaal voorgeprogrammeerde overtuigingen in ons onderbewustzijn. Die zijn tijdens ons leven geprogrammeerd door onze omgeving en door onze ervaringen, grotendeels voor ons 7de jaar.

95% van de tijd worden onze gedachten, onze gevoelens, onze keuzes en ons gedrag gestuurd door ons onderbewustzijn. Wat er in ons onderbewustzijn geprogrammeerd staat, heeft dus een enorme invloed op ons hele leven, ook op onze gezondheid.

PSYCH-K is een zeer krachtige en snelle methode om uit te zoeken wat er in ons onderbewustzijn zit, stress te verwijderen en belemmerende overtuigingen om te zetten.

Deze methode lijkt niet op hypnose. Jij bent volledig bewust en bepaald wat er moet geprogrammeerd worden. Via spiertesten communiceren we met je onderbewustzijn. Je krijgt veel inzicht in jezelf en je kan op korte tijd dingen bereiken waar je op een andere manier jaren aan zou hebben moeten werken.

De verandering gebeurd van binnenuit, alles dat daaruit voortvloeit, veranderd dus mee.

"Een hopeloze situatie bestaat niet, iedere situatie in je leven kan veranderen"

- Rhonda Byrne, The secret.

Waarom PSYCH-K?

Maar al te vaak lopen we naar de dokter, specialist, psycholoog… en zijn we eigenlijk niet echt geholpen. Klassieke geneeskunde behandeld meestal de uiterlijke symptomen. Vaak is dit niet voldoende en blijven de symptomen terugkeren omdat het probleem (ook) van binnenuit moet worden aangepakt. Dit geld niet enkel voor psychische symptomen zoals bijvoorbeeld angsten, maar ook voor veel andere symptomen zoals bijvoorbeeld een allergie.

Body & Mind hangen samen. Met PSYCH-K kunnen we uitzoeken wat de oorzaak is van jouw symptomen, wat probeert je lichaam je te vertellen? Vaak krijgen we gezondheidsproblemen omdat er iets in ons onderbewustzijn schreeuwt om aandacht.

De mogelijkheden van PSYCH-K zijn eindeloos. Zo kan je immense veranderingen teweegbrengen op vlak van:

  • Gezondheid
  • Zelfvertrouwen/gevoel van eigenwaarde
  • Verwerken van trauma, verlies...
  • Relatieproblemen
  • Faalangst, fobieën…
  • Stress
  • Blokkades/gevoel hebben van vast zitten, ergens tegenaan lopen
  • Allergieën, slaapproblemen, voedingspatronen
  • Het bereiken van je doelen

Wil je meer weten over de methode PSYCH-K? Klik hier!

- Bron: http://www.create-your-own-life.be.

Over mij

Ik ben zelf 8 jaar chronisch ziek geweest. Na een burn-out, kreeg ik fibromyalgie, CVS en voedselintolleranties voor tarwe, lactose en tomaat. Volgens de dokters moest ik ermee leren leven en was het niet te genezen. Ik bezocht jarenlang verschillende dokters en ziekenhuizen met weinig tot geen resultaat.

Met periodes kon ik amper de zetel uit omdat ik zo uitgeput was en verschrikkelijk veel spierpijn had. Dan kon ik mijn eigen huishouden niet aan, moest ik passen voor sociale activiteiten en kon ik soms amper voor mezelf zorgen.

Maandelijkse magnesiumbaxters, wekelijkse accupunctuursessies, pijnstillers, een strikt dieet en heel veel voedselsupplemementen verbeterden mijn levenskwaliteit, maar kostten me enorm veel geld.

Dankzij een training in het noorden van Nederland leerde ik over ons onderbewustzijn en hoe we dit kunnen gebruiken om ons leven te veranderen, inclusief onze gezondheid. PSYCH-K was een van de methodes die aan de basis lagen van deze training en daar ben ik zelf cursussen in gaan volgen.

Nu ik mezelf heb genezen, gebruik ik mijn kennis en ervaring graag om anderen te begeleiden om zichzelf te genezen en om zichzelf te ontwikkelen in de richting die zij kiezen. Contacteer Create your own life te Herentals voor meer info.

Ik help je leven te veranderen door je onderbewustzijn te herprogrammeren!

- Contacteer me vandaag nog.