Containerverhuur Vermeersch

Containerverhuur te Knokke-Heist met afvalcontainers & volumecontainers

Ruim aanbod containers

Containerverhuur Vermeersch in Knokke-Heist biedt een vlugge service in containerverhuur voor een aantrekkelijke prijs. Wij verhuren containers in verschillende maten: 6m³, 10m³, 16m³, 25m³,… hijshaken mogelijk.

Afvalcontainers

Wij bieden de juiste container voor het afval dat u wilt laten opruimen en verwerken. Voor elke sector verhuren wij een container op maat en zorgen ook voor de levering en het regelen van de vergunning. Uw afval voeren we af naar ons terrein waar we het op onze eigen weegbrug wegen. Daarna wordt uw afval conform de reglementen verwerkt. Bij Containers Vermeersch beschikken we over alle oplossingen en helpen u met uw keuze: Containers voor beton, boomstronken, gemengd afval, grond, hout, snoeisel, steenpuin, tuinafval, bigbags voor asbest en Eternit, …

Levering en vergunning

Wij leveren in de regio in en rond Knokke-Heist en kunnen ook helpen met de plaatsingsvergunning. Bij het plaatsen van een container op de openbare weg in Knokke-Heist is een vergunning nodig. Wees op tijd en vraag de vergunning een 4 à 5 werkdagen voordien aan.