Consea

Verzekeringen | beleggingen | immo

Waarom kiezen voor Consea te Maldegem en Aalter?

Consea is jouw specialist te Maldegem en Aalter voor verzekeringen, beleggingen, vermogensbeheer en immobiliën. Al ruim zestig jaar zijn we dé verzekeringsexpert in de regio Brugge-Gent. Als onafhankelijke makelaar bieden we de beste oplossingen tegen de beste prijs, perfect aansluitend bij jouw persoonlijke situatie en behoeften. Wij helpen je groeien, hoe ver je ook reikt.

Bij Consea vinden we het heel belangrijk om dicht bij onze klanten te staan: bereikbaar en betrokken. We willen jou goed leren kennen. Niet alleen je gezinssituatie en je financiële mogelijkheden, maar ook je dromen, je wensen, je plannen … Want alleen als wij echt weten wie jij bent en wat jij wil, kunnen we je goed adviseren.

We hebben hiervoor experten in huis, voor elk vakgebied. Als onafhankelijk makelaar geven we je het allerbeste advies, in het volste vertrouwen. Wij gaan met onze klanten voor een relatie op lange termijn. Een aanpak die in onze regio al meer dan zestig jaar garant staat voor succes. Hoe ver je ook reikt, wij reiken met je mee.

Consea, je vertrouwde specialist voor verzekeren, immo en beleggingen

Verzekeringen

Je werkt hard, je spaart en wat je hebt opgebouwd, wil je goed beschermen. Onze specialisten staan je daarin bij met raad en daad. Consea is al ruim zestig jaar verzekeringsspecialist in de regio Brugge-Gent. Wij zorgen dat je verzekeringspakket naadloos aansluit op je behoeften en die van je familie, zodat je alleen verzekerd bent voor wat nodig is.

Lees verder op onze website →

Huis kopen of verkopen

Wens je een eigendom te kopen of te verkopen? Onze immobiliënkantoren in Maldegem en Aalter zijn al meer dan 35 jaar actief in de regio Brugge-Gent. Onze erkende vastgoedmakelaars wonen zelf in de streek en kennen persoonlijk alle locaties, zodat je gegarandeerd het beste advies krijgt. Ook voor verhuur, syndic en rentmeesterschap zijn wij je betrouwbare partner.

Lees verder op onze website →

Beleggen

Je wil je zuurverdiende centen laten opbrengen, maar sparen brengt vandaag zo goed als niets op. Tegelijkertijd wil je als goede huisvader (of moeder) geen al te groot risico lopen. Beleggen is dan een goede strategie. Wij werken hiervoor samen met méér dan tien vermogensbeheerders. Zo kunnen onze beleggingsspecialisten je altijd een oplossing bieden die honderd procent bij je past.

Lees verder op onze website →

Vermogensbeheer

Je vermogen verdient alle aandacht, met het oog op een zorgeloze toekomst. Laat onze specialisten je helpen om je vermogen te laten groeien en te beschermen. Samen gaan we op zoek naar de beste opties om een aanvullend pensioen op te bouwen. Wij beheren je vermogen in alle vertrouwen en in volle afhankelijkheid. Ook voor successieplanning kan je bij ons terecht.

Lees verder op onze website →

Meer informatie?

Wil je absoluut zeker zijn dat je familie en je bezittingen goed beschermd zijn? Laat onze specialisten dan gratis jouw verzekeringen nakijken. We wijzen op eventuele tekorten of overlappingen en geven vrijblijvend advies.

CONTACTEER ONS