Conceptstore Lolotte


Lifestyle conceptstore met deens scandinavisch design voor jong en oud te Oostende.

Lolotte is een lifestyle conceptstore met Deens-Scandinavisch design voor jong en oud. Er zijn altijd leuke en originele producten voor de huis- en kinderkamer te vinden die elk gezin kunnen bekoren. Op zoek naar een cadeau? geboortelijst? Spring eens binnen en we helpen je met veel plezier verder!

In de leuke Christinastraat in Oostende vind je Conceptstore Lolotte. Charlotte en Anthony hadden al tien jaar een speelgoedwinkel op de dijk in Oostende, maar wilden graag een nieuwe uitdaging. Toen hun zoontje Vic geboren werd moest Charlotte steeds naar Antwerpen als ze leuk gerief voor zijn kamertje zocht en dat was ze meer dan beu. Daarom besloten ze zelf zo’n hippe shop te openen in Oostende.

Bij Lolotte kun je heel wat baby & kids stuff vinden: van decoratie tot speelgoed, babykledij, knuffels, bijtspeeltjes, hydrofiele doek, muts, rugzak, klok, tas, boekentas, eetset, lamp, loopfiets en tipi’s, maar ook kledij, voetenzakken, slaapzakken,… Daarnaast kun je er ook hippe Cluse horloges, leuke deurmatten, muziek mobiel, bed of toffe verlichting scoren!

Je kan ons contacteren voor meer informatie of een bezoekje brengen aan onze webshop!

Bezoek webshop!