Compu-Tech

Compu-Tech

Compu-Tech, reeds meer dan 13 jaar .. Dé computerwinkel in Sint-Truidenwaar u niet enkel een computer kan kopen, maar waar u ook zéker bent van service achteraf. We hebben onze eigen hersteldienst, waardoor we snel en accuraat uw software- en hardware-problemen kunnen oplossen.

Neem een kijkje op de website, en spring gerust eens binnen voor vrijblijvend professioneel adviesHet is onbegonnen werk, om àlle hard- en software hier op te noemen, maar we hebben een zeer ruim aanbod in de winkel, en kunnen op zéér korte tijd alles bestellenEn onze TROEF is onze SERVICE!

Compu-tech, uw computerwinkel te Sint-Truiden in Limburg! Voor verkoop met service Compu-tech, als het over computers gaat!

PC (Personal Computer of Desktop)

Bent u op zoek naar een volledige desktop-configuratie, of enkel een pc? Vertel ons, waar u de pc voornamelijk voor zal gebruiken, (gamen, films kijken, een beetje surfen, boekhouding bijhouden,...) en we zullen voor u de optimale combinatie samenstellen. Van de snelheid van de processor tot de grootte van het beeldscherm.

Randapparatuur

Eigenlijk té veel om op te noemen... Printers, scanners, kabels, alles voor uw (draadloos) netwerk, muizen, toetsenborden, monitors, batterijen, externe harde schijven, geheugenkaarten, moederborden, videokaarten, RAM-geheugen, koeling, geluidskaarten, surround- geluidssystemen, draagtassen,... allemaal van TOPkwaliteit. En SERVICE! Hadden we dat al vermeld? We bieden een excellente SERVICE!

Software

We kunnen uw computer uitrusten, met de meest gangbare softwarepakketten. Standaard Windows 7 of 8, met Bullguard Antivirus voor één jaar.

Toners - Inkt

Voor de meeste merken steeds op voorraad...

Laptop

Van budgetvriendelijk tot supermachine...

Compu-Tech, uw computerspecialist & hersteldienst te St-Truiden.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Compu-Tech.

Contact

Compu-Tech

Tongersesteenweg 81, 3800 Sint-Truiden
  • Computers
  • Herstellingen
Maandag 13.00u-18.00u
Dinsdag 09.00u-18.00u
Woensdag 09.00u-18.00u
Donderdag 09.00u-18.00u
Vrijdag 09.00u-18.00u
Zaterdag 09.00u-15.00u
Zondag Gesloten