Garage Van Thielen in Herselt

Verkoop, onderhoud en herstellen van Citroën auto’s

Garage Van Thielen in Herselt is een familiebedrijf met al meer dan 50 jaar ervaring. Door de jaren heen hebben wij enorm veel expertise opgebouwd in de verkoop, het onderhoud en het herstellen van nieuwe en tweedehands Citroën auto’s. Ook voor onderhoud en herstellingen aan alle merken kan u bij ons terecht.

U kunt bij ons terecht voor: nieuwe wagens, tweedehands wagens, onderhoud en reparatie, pechdienst. Dankzij onze vakkennis en professionele dienstverlening kunt u zeker zijn van een goede kwaliteitsservice en een correcte prijskwaliteitverhouding.

In onze toonzaal te Herselt vindt u nieuwe en tweedehands wagens. Kom gerust eens langs om uw droomwagen uit te bekijken. Alle tweedehands wagens zijn door ons grondig nagekeken om de kwaliteit te garanderen. Wij leveren aan particulieren en bedrijven. Ook voor leasing en fleetverkoop kunt u bij ons terecht.

Veiligheid staat altijd voorop. Laat daarom uw wagen door een echte specialist onderhouden en repareren. Wij beschikken over professionele apparatuur en ervaren personeel. Zo kunnen wij altijd kwalitatief onderhoud en correcte herstellingen leveren. Voor uw olieverversing, banden, remmen, uitlaat, vering en airconditioning kunt u altijd bij ons terecht. Onze pechdienst staat 24 uur op 24 voor u klaar.