Advocaat Christophe Vandermeersch

Uw ervaren raadsman te Gent met een no-nonsense aanpak

Advocaat te Gent gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, verkeersrecht, schade & schadeloosstelling.

Mr. Christophe Vandermeersch is sedert 1985 gevestigd te Gent, alwaar hij zich voornamelijk toelegt op het aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht, verkeersrecht, schade & schadeloosstelling.

Mr. Christophe Vandermeersch volgde met succes de 4-jarige opleiding in Cassatietechnieken bij de Balie van het Hof van Cassatie (1995-1999) is tevens houder van het getuigschrift Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in strafzaken (2015).

Mr. Christophe Vandermeersch staat voor een klantvriendelijke no-nonsense aanpak, versterkt met kennis en betrokkenheid. Als cliënt bent u verzekerd van een advocaat die oog heeft voor uw unieke situatie. U wordt empathisch en professioneel bijgestaan.

U kan rekenen op persoonlijke aandacht, laagdrempeligheid, openheid en duidelijkheid over de aanpak van uw vragen en uitdagingen, eerlijkheid over het te verwachten dossierverloop en transparantie over de te verwachten kosten.

NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE