Valentino Zoersel

Uw winkel te Zoersel voor chocolade, pralines en geschenken

Belgische chocolade en pralines van een (h)echte Belgische familie

Onze pralines, onze passie

Welkom bij Valentino Zoersel! Wij zijn een bloeiende familiezaak die artisanale, Belgische pralines creëert. In onze heerlijke chocoladecreaties proef je niets dan liefde, verse ingrediënten en heel wat kennis voor het vak. We hebben meer dan 50 zelfstandige verkooppunten in België waar je een uitgebreid gamma van leuke en lekkere chocoladegeschenken vindt.

Geschenk gezocht?

Met onze passie voor chocolade willen we mensen gelukkig maken. Daarom vind je in onze winkels verse pralines en unieke chocoladecreaties, maar ook sympathieke en originele geschenken. Omdat we geloven dat niets zo fijn is als elkaar verrassen met een lief presentje. Elke maand verandert het thema van onze winkel en onze cadeaus, zodat je telkens weer iets nieuws vindt. Ben je op zoek naar geschenk-inspiratie? Dan ben je bij Valentino Zoersel aan het juiste adres!

Vakmanschap om van te genieten

Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Valentino Zoersel, da’s meer dan zomaar chocolade. Wij maken pralines om te geven en samen van te genieten. Daarom vind je in onze winkel talloze leuke cadeaus en originele creaties voor Sinterklaas, Pasen en Valentijn, maar ook voor het einde van het schooljaar, Vaderdag of gewoon om je geliefden eens te verrassen. Kom zeker een kijkje nemen, wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte presentje!

Proef als eerste van onze nieuwe creaties

Chocolade is onze grootste liefde, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Om je te blijven verrassen hebben we 8 topchocolatiers in dienst die dag en nacht experimenteren om de lekkerste en origineelste smaakcombinaties te vinden. Deze kan je trouwens in onze winkel komen proeven! Elke maand presenteren we een nieuwe praline, die jij mag testen. Ben je fan? Dan nemen we hem misschien op in ons assortiment!

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE