Chocolaterie Bruyerre

Het adres voor de lekkerste chocolade in Oostende

Chocolatier Oostende

Chocolaterie Bruyerre is een begrip in binnen- en buitenland als het gaat om artisanale pralines en ander lekkers. Want men gebruikt alleen maar chocolade van 100% pure cacaobonen en er worden geen conserveringsmiddelen toegevoegd.

Tot op heden maakt men meer dan 80 soorten pralines, bekend om hun vulling en hun decoratie. Men verkoopt in meer dan 38 landen en in meer dan 200 verkooppunten.

Bruyerre opende onlangs ook een winkel in het hartje van Oostende, in de Vlaanderenstraat 4. Een bezoekje meer dan waard voor zoetekauwen die gaan voor overheerlijke topkwaliteit.

Belgische Schuimwijnen Oostende

Belgische schuimwijnen

De wijngaard bevindt zicht in het gehucht "Les Agaises" op het grondgebied van Haulchin en dit op een kalkrijk terrein dat vroeger "Les Terres Blanches" werd genoemd. De wijnstokken werden op een uitzonderlijke bodem en op een zuidelijke helling geplant waardoor deze zich ten volle kunnen ontplooien.

In totaal, met meer dan 140 000 wijnstokken, is de Agaises Wijngaard de grootste wijnmaker van België.

Brut Sauvage 75cl

De wijn ondergaat gedurende 12 maanden een tweede gisting in de fles. 100% Chardonnay. Verkrijgbaar voor 28 euro bij Chocolaterie Bruyerre in Oostende.

CONTACTEER ONS