Fotoalbums

Ceralith Tegels

Hardsteen, natuursteen en Chinese blauwe steen te Herent

Ceralith is uw specialist als het gaat over dorpels, vensterbanken en muurafdekkers in natuursteen, hardsteen tegels en keramische terrastegels. Omdat we rechtstreeks vanuit de fabriek leveren (bv onze Chinese blauwe steen), kunnen we zeer scherpe prijzen aanbieden voor de beste kwaliteit.

Ceralith te Herent, een internationaal handelsnetwerk

U kan Ceralith gerust een expert in natuursteen noemen, dankzij onze jarenlange ervaring en internationaal handelsnetwerk. Al vele jaren importeren we Chinese blauwe steen rechtstreeks uit de steengroeves. Deze hardsteen-soort is uitermate geschikt voor de productie van tegels. Naast tegels in natuursteen vindt u in ons uitgebreide assortiment ook keramisch wandtegels, vloertegels en terrastegels in standaardmaten.

Vensterbanken, boordstenen, trappen, muurafdekkers, ...

In ons uitgebreid aanbod kan u, naast dorpels, vensterbanken en muurafdekkers, verder ook vensterbanken, boordstenen, trappen en muurafdekkers vinden. Al deze producten zijn bij Ceralith verkrijgbaar in hoogwaardig natuursteen. Heeft u specifiekere natuursteen-wensen? We bespreken uitvoerig alle mogelijkheden met u, leveren vanuit onze voorraad of starten speciaal voor u een nieuwe productie op in onze fabrieken in China, Vietnam en Indië. Kom zeker eens langs in onze toonzaal of contacteer ons voor meer info.

Nieuws & activiteiten

Nieuwsbrief Ceralith Tegels

Wie zijn we Al meer dan 25 jaar is Ceralith een vaste waarde voor elke (ver)bouwer en dat doorheen Europa. Ceralith is een rechtstreekse importeur van keramische tegels en natuursteen. Als familiebedrijf importeren wij de mooiste keramische tegels en natuursteen uit Azië. Dankzij deze...
lees meer
Nieuwsbrief Ceralith Tegels
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Ceralith Tegels.

Contact

Ceralith Tegels

Wittevrouwestraat 25, 3020 Herent
  • Blauwe steen
  • Natuursteen
  • Tegels
  • Trappen
T016 20 57 26
Ond. nr.0437.762.384

Openingsuren

Van dinsdag tot en met vrijdag:
Voormiddag op afspraak
Namiddag van 13u30 tot 18u
Zaterdag van 8u30 tot 12u en van 13u30 tot 17u
Maandag, zondag en feestdagen gesloten.