Centrale Verwarming Calaq

Calaq uw expert in centrale verwarming, loodgieterij en sanitaire installaties te Mortsel

Calaq is met zijn 30 jaar ervaring reeds een vaste waarde in de regio Mortsel. Sinds 1990 is Wouter steeds druk in de weer voor uw centrale verwarming, loodgieterij en sanitaire installaties. Op zoek naar vakmanschap en betrouwbaarheid in de regio Mortsel? Dan maakt u meteen kennis met zelfwerkend patroon Wouter, dé specialist in centrale verwarming en uw enige aanspreekpunt.

 
Centrale verwarming Calaq Mortsel

Centrale verwarming

Calaq te Mortsel is uw vakman voor het onderhoud en herstellingen van alle verwarmingsinstallaties, zowel op gas als op mazout.

Meer info?

 Centrale verwarming Calaq Mortsel, loodgieterij

Loodgieterij

Calaq zorgt voor een zorgeloze service in algemene loodgieterijwerken. Van leidingen leggen tot de volledige afwerking.

Meer info?

 Centrale verwarming Calaq Mortsel Sanitair

Sanitair

Ook voor de plaatsing, het onderhoud en herstellingen aan uw sanitaire installatie haalt Calaq uit Mortsel graag al zijn expertise boven.

Meer info?

 

Bij Centrale verwarming Calaq in Mortsel is er steeds eén aanspreekpunt voor de ganse installatie, het onderhoud van centrale verwarming, sanitair en loodgieterij. Calaq te Mortsel komt uiteraard alle gemaakte afspraken na en is 7 op 7 beschikbaar. Wij werken enkel met kwaliteitsproducten en zorgen voor een uitstekende afwerking. Ook bieden wij u professioneel advies op maat. Calaq is uw betrouwbare loodgieter die uiterst nauwkeurig werk aflevert. Contacteer Calaq te Mortsel voor uw centrale verwarming, loodgieterij en/of sanitair en ervaar zelf onze service.

Maak een afspraak