CDA-Sanitair

Loodgieter, verwarming en renovaties te Hemiksem

Sanitaire problemen?

U kan bij CDA-Sanitair terecht met al uw sanitaire problemen in de regio Hemiksem. Indien u voor renovatie of nieuwbouw kiest, help ik u daar ook graag bij. Verder legt CDA-Sanitair de klemtoon op een uitstekende en snelle service, waarbij ik altijd kies voor de meest kwaliteitsvolle merken. Ik ben ook altijd beschikbaar tijdens het bouwverlof.

Hoe kan ik u helpen?

Als loodgieter/sanitair installateur met meer dan 25 jaar ervaring in de sanitaire sector help ik u graag verder met al uw sanitaire problemen. Het goed functioneren van uw sanitair is mijn zorg en specialiteit. Hieronder een greep uit het aanbod van zaken waarin ik voor u het verschil kan maken:

  • Installatie of renovatie van badkamers en wc's
  • Plaatsing van cv- ketels
  • Plaatsing en herstelling van sanitaire toestellen
  • Kleine sanitaire problemen of werken (lekkende kraan, lekkende sifon, etc.)
  • Onderhoud, plaatsing en herstelling van verwarmingstoestellen
  • Rioleringswerken
  • Waterleidingswerken
  • Ontstoppingen
  • ...

Renovatiewerken & nieuwbouw

Bent u van plan in de toekomst renovatie-/nieuwbouwwerken aan uw badkamer te laten uitvoeren? Ik kom bij u langs en samen zitten we rond de tafel en bespreken we de mogelijkheden van uw renovatie/nieuwbouw. Ik sta er garant voor dat ik steeds kies voor kwaliteitsvolle materialen en een verzorgde afwerking. U hoeft enkel een keuze te maken in de toonzaal van een van mijn leveranciers. Ik zorg voor de bestelling en de levering. Bent u al wat ouder of mindervalide? U kan steeds op mij rekenen voor het aanpassen van uw bad, lavabo, douche, toilet en het plaatsen van steunen en grepen. Dit volledig naar uw noden en behoeften. Ik zorg ervoor dat alles gebruiksvriendelijk, functioneel, veilig en rolstoeltoegankelijk is.

Leidingwerken & rioleringswerken

Als professioneel loodgieter zorg ik ervoor dat leidingen steeds conform de voorschriften worden aangelegd of verlegd. Alles wordt achteraf steeds getest op eventuele lekken. Is uw toilet of riolering verstopt? U kan erop rekenen dat ik zo snel mogelijk ter plaatse zal zijn om uw probleem te verhelpen. CDA-Sanitair streeft er altijd naar om in de mate van het mogelijke uw probleem dezelfde dag nog op te lossen.

Verwarmingsketel

Comfortabel wonen zonder zorgen is voor iedereen heel belangrijk. Wanneer u echter in de problemen komt met uw oude verwarmingsketel en deze dient vervangen te worden dan verzeker ik u een snelle levering, installatie en service. Extra service: Het jaarlijks onderhoud van uw nieuwe verwarmingsketel wordt door mij automatisch opgevolgd. Dient uw verwarmingsketel hersteld of gerepareerd te worden? Neem dan onmiddellijk contact op met mij en ik zorg voor de rest. Niemand wil immers lang in een koude woning verblijven. Bent u geïnteresseerd in vloerverwarming? Er is niets leukers dan tijdens de koudere dagen over een verwarmde huisvloer lopen. Bovendien is het energiebesparend en ideaal voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Mijn garanties

Ik garandeer een verzorgde en professionele afwerking, waarbij ik steeds kies voor de meest kwaliteitsvolle en duurzame merken. Leidingen worden steeds conform de voorschriften aangelegd of verlegd. Een snelle en uitstekende service zonder dat u daarvoor teveel moet betalen. Alles wordt altijd weer proper achtergelaten.

Leveranciers/merken

Ik kies steeds voor duurzaamheid en de hoogste kwaliteit. Dit steeds in overleg met de klant. Wat verwarmingsketels betreft, werk ik vooral met het merk ATAG. ATAG levert namelijk hoogwaardige, veilige en energiebesparende verwarmingsketels met een lange levensduur. Dat de verwarmingsketels een leuk design hebben, is nog een pluspunt.