Caves De France

 

Waar wijn een passie is …

Caves de France (since 1958) is een familiebedrijf met een lange traditie en staat al meer dan 50 jaar garant voor kwalitatief hoogstaande wijnen die passen in ieders  budget. Naast grote gekende wijnkastelen, vindt men hier ook minder courante, unieke kwaliteitswijnen uit alle regio’s van Frankrijk en alle belangrijke wijnstreken uit de wereld. De portfolio bevat een 1000-tal referenties die alle worden ingevoerd rechtstreeks van de producent. Caves de France is niet alleen een wijnhandel met een belangrijke traditie, maar blijft ook jong en dynamisch door steeds op zoek te gaan naar nieuwe ontdekkingen !

Dat goede wijn niet altijd duur hoeft te zijn, kan men hier ontdekken ….

Caves de France is gesitueerd in het landelijke Schoonaarde (deelgemeente Dendermonde). Tweemaal per jaar (april en oktober) worden flessen en deuren geopend. De sfeer wordt dan letterlijk geproefd, alsof men zich bevindt op een wijndomein in Frankrijk! Een bezoek is steeds de moeite waard. Hier is men steeds bereid om de wijnliefhebber bij te staan met deskundig advies.

Wenst u op de hoogte te worden gehouden van onze activiteiten en promoties, stuur dan gerust een e-mail naar wines@cavesdefrance.be  of laat het ons telefonisch weten op 052/42 73 73

 

Caves De France, uw wijnen - wijnhandel te Dendermonde.

Caves De France

  • Wijnen
  • Wijnhandel
Opstalplein 22, 9200 Schoonaarde
T052 42 73 73