Buffetten en Recepties

We maken werk van je feest. Buffetten tot 1.500 man is voor Gewoon Boon geen probleem. We verzorgen je feest van a tot z, van tafels en stoelen tot en met het springkasteel…

INFO AANVRAGEN

Ontbijt aan huis

Ontbijtmanden zoals het hoort. Een verse lading geurend brood en koffiekoeken, kakelvers beleg, vers geperst fruitsap, fruit en yoghurt. Geleverd waar u het wil, wanneer je’t wilt…

BESTEL ONTBIJT

Koken aan huis

Zin om ‘ns heerlijk de beentjes onder tafel te schuiven zonder te moeten denken aan alles wat erbij hoort? We nemen je keuken over, tot en met de afwas. Koken zonder zorgen bij Gewoon Boon.

BOOK A CHEF

Barbecue

De zomer staat voor de deur, en dus koken we buiten. We brengen onze gasbarbecue mee, en verzorgen je tuinfeest met barbecue tot in de puntjes. Jij zorgt enkel voor gasten en sfeer. Smakelijk!

BESTEL BBQ

 

Geert Boone

Professioneel is Geert sinds 10 jaar cateringverantwoordelijke voor cafetaria 5, het automatenpark en de take-out winkels in UZ Leuven. Met een opleiding hotelschool achter de kiezen en ervaring in diverse toprestaurants is Geert van geen kleintje vervaard. Ideaal geplaatst om van uw feest een succes te maken. Geert is gevestigd in Lubbeek (Linden).

Waarom kiezen voor traiteur Gewoon Boon te Lubbeek?

We houden van gewoon. Van eerlijke, gezonde gerechten. Van pure producten, klaargemaakt met een verassende toets. Buffetten, recepties, catering, traiteur we doen dat in de warmte van uw eigen vertrouwde keuken. Gezellig genieten.