Fotoalbums

Cat's Precious

Hondenkapsalon - trimsalon & kattenpension - kattenhotel te Haaltert

Cat's Precious te Haaltert is een kleinschalig kattenpension in huiselijke sfeer. Alle aandacht gaat naar het welzijn van je katje. Naast de dagelijkse verzorging, zal je lieveling de nodige knuffels krijgen, want daar doe ik het voor! Uit ervaring weet ik dat het niet gemakkelijk is om als baasje je lieve tijger achter te laten als je er zelf niet kan voor zorgen. Dit kan om diverse redenen zijn: vakantie, zakenreis, ziekenhuisopname, niet mobiel zijn … Op dat moment is het belangrijk dat je kat de nodige verzorging en aandacht krijgt. Dat is juist wat ik je kat wil geven tijdens haar verblijf bij Cat's Precious.

Maar Cat's Precious is ook een hondenkapsalon. Bij Cat's Precious Hondenkapsalon zijn alle honden welkom, ongeacht het ras, het gedrag, de leeftijd, de grootte ... Maar ook katten en konijntjes zijn welkom. Elk dier verdient respect en een goede verzorging. Daarom is geduld en vertrouwen van groot belang. Met veel liefde worden ze gekamd, getrimd, gewassen en geknuffeld.

Een Hart voor Dieren komt bij Cat's Precious dan ook op de 1ste plaats!

Groetjes van Annick, Sjoe, Djako & Hanni

Nieuws & activiteiten

Cat's Precious honden & kattenpension

Hondenkapsalon, kattenpension, kattenhotel & hondenhotel te Haaltert Met de herfstvakantie achter de rug begint het aftellen naar Kerstmis. Nog 50 dagen en we kunnen terug genieten van de warmte van onze familie en vrienden, lekker eten, leuke geschenkjes. Gaat jullie tijger mee...
lees meer
Cat's Precious honden & kattenpension
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Cat's Precious.

Contact

Cat's Precious

Donkerstraat 11a, 9450 Haaltert
  • Hondenkapsalon
  • Hondentrimsalon
  • Kattenhotel
  • Kattenpension

Afspraak via gsm of mail