Recycling for a better tommorow by Casier.

De kernactiviteit van Casier Recycling te Deerlijk is secundaire grondstoffen klaarmaken voor de recycling en dit in 3 productgroepen, namelijk: ferroschroot, non-ferroschroot en hout. Hiervoor beschikt Casier recycling over een machinepark dat voortdurend vernieuwd en gemoderniseerd wordt. Sorteren, knippen, persen, manueel verkleinen en dit in afmetingen en kwaliteiten in overeenstemming met de kwaliteitseisen van de klant. Goed en voortdurend bijgeschoold personeel staat borg voor een doorgedreven zorg bij de voorbereiding van het eindproduct. Onze belangrijkste werfactiviteiten: Knippen van schroot - Persen van schroot - Schredderen van hout - Laden van 20ft en 40ft container.

Kwaliteit & milieu hoog in het vaandel

Hoe belangrijk de recycling activiteiten op zich ook zijn, voor veiligheid, milieuzorg en integrale kwaliteitszorg wordt steeds meer aandacht gereserveerd. De reeds geleverde inspanningen worden vooral bevestigd door de diverse milieu- en exploitatievergunningen en door een uitstekende klantentevredenheid en servicegraad. Ook een aantal certificaten en nominaties bevestigen het effect van onze inspanningen in deze zin.

Uw recycling- en recuperatiebedrijf voor Deerlijk, Harelbeke, Kuurne, Ledegem, Menen, Spiere-Helkijn, Wevelgem en Zwevegem voor particulieren en bedrijven

Klik hier om al onze vergunningen, certificaten, lidmaatschappen en nominaties te bekijken.