Carwash Willy Wash

Uw carwash voor zowel interieur als exterieur reiniging te Boutersem

Meer dan wassen alleen!

Wij werken met producten die gebruik maken van nanotechnologie. Heel de procedure van deze nanotechnologie wordt verzegeld door de keramische behandeling die uw wagen krijgt. Door deze behandeling krijgt uw wagen meteen een diepere look en een diepere glans. In de winter biedt deze behandeling overigens ook bescherming tegen het strooizout!

Carwash Willy Wash te Boutersem gelegen naast de Verfschuur. Het complex omvat zowel een unieke automatische carwash met superzachte krasvrije wasborstels (als eerste in België!), als een doe-het-zelfinstallatie. Wie het interieur van zijn wagen wil laten kuisen, kan ook hiervoor terecht bij Carwash Willy Wash.

Bijzonder trots is Willy ook op het milieuvriendelijke aspect van zijn carwash. Dankzij een uniek recuperatiesysteem wordt er niet alleen minder water verbruikt (25 liter in plaats van de gebruikelijke 150), het gebruikte water wordt ook opgevangen en gefilterd. Er zijn ook enkele dingen die op afspraak kunnen gebeuren zoals: het aanbrengen van een hoogglanslaag om uw lak beter te beschermen, interieurreiniging en/of speciaal pickup programma.

BEKIJK OPENINGSUREN ►