FlashWash

Uw carwash, self carwash en wassalon te Diest

Self carwash

Onze self carwash is uniek, niet alleen omdat we hem zelf hebben ontworpen en gebouwd. Nee ons water systeem maakt hem uniek, hierdoor kan u bij ons, uw wagen wassen voor zeer weinig geld, met een schitterend was resultaat. En dat alles met rekening te houden met onze natuur. Echte zepen, waxen en osmose in juiste dosering met een perfecte water analyse, kan alleen bekomen worden door permanente bijsturing. Dagelijks gebruiken we zelf elke was box, om dit doel te bereiken. Ook een defect wordt onmiddellijk, hersteld en voor raad en daad staan we altijd klaar. Er is momenteel ook een onderbodem in 1 box beschikbaar (uiterst rechts) we gaan een deel van de installatie vernieuwen, osmose installatie en bediening. Voertuigen tot 4,5 meter hoogte, kunnen bij ons terecht.

Cardetail

Lak bescherming, krassen weg, polieren en lak veredelen ... doen we ook, met Meguiars systeem. Veilig en opbouwend, door vakbekwame medewerker. Hiervoor wordt ook enkel op afspraak gewerkt, met een prijs overeenkomst. Al deze producten, zijn in onze shop verkrijgbaar, met uitleg. Voor al diegene die zelf aan de slag willen.

Hogedruk reinigers

Hierin ligt onze roots, ruim 30 jaar bouwde machine's voor de nijverheid. Begin jaren 2000 gingen we samen werken met MAER, hij bouwt ons systeem, met de juiste materialen, voor een eerlijke prijs. Nicolinni, Honda, Hatz of Kubota motoren met Interpumps hogedruk pompen ... alles gestuurd met gewone elektrische vrij verkrijgbare onderdelen. Een hogedrukreiniger bij ons, is gebouwd voor een permanente levensduur van 25 jaar. Ook bouwen wij installatie's op maat. U kan steeds terecht voor vragen, info en herstelling van hogedrukreinigers (geen hobby machine's). Ook slangen vanaf 8mm kunnen we persen, herstellen en vernieuwen.

Pompen

Wie een regenwater recuperatie systeem, wilt aan zijn huis, nieuwbouw of voor industrie ... kan eerst toch is even beter met ons komen praten. Water is onze winkel, ons systeem is uniek en robust, maar bedrijfszeker, simpel en daarom ook niet echt duur.

Wassalon

Al jaren zijn we ook verdeler van Primus industriële laundry wasmachine's en droogkasten. Nu bij ons 4 was automaten van 7 en 15kg; en 4 reuze droogkasten (op gas) zorgen voor een perfecte was. Een gewone wasbeurt kost 4 euro/grote machine 8 euro. Droogkasten 50 cent / 9 minuten droogt 20 cl /minuut.

Foodbar

Sinds 2014, hebben we om onze klanten te verwennen, de wacht ruimte omgebouwd tot foodbar. Onder tussen, is onze foodbar een eigen leven gaan leven. Dagelijks gaan super verse broodjes over de toonbank, leveren we dagelijks aan bedrijven en gezinnen, tot 5km en een paar uitzonderingen. Maar ook ter plaatse kan u bij ons lekker gezond eten, iets drinken en wat bijpraten met vrienden. . Voorlopig zijn we maar open van 6u tot 18u,broodjes verkrijgbaar vanaf 9u elke dag uitgezonderd de zondag. U kan onze menu kaart en prijzen inkijken op deze site en zelfs bestellen. Bij goed weer hebben we ook een zeer gezellig terras.